(video) Aleg Cariera IT: Povestea unui tânăr din IT care a visat în copilărie să devină pilot

gleb
Foto:Gleb Godonoga, PC: Captură foto Aleg Cariera IT

Chiar dacă în adolescență se visa pilot de avion, primele interacțiuni cu domeniul IT le-a avut la vârsta de 13 ani, când, alături de un coleg, a realizat o serie de optimizări ale unui joc. Din acel moment, Gleb a decis să facă o carieră în IT.

După absolvirea liceului, a ales să studieze în cadrul Universității Tehnice din Moldova, la filiera anglofonă, iar după anul doi de facultate a fost angajat în câmpul muncii.

După absolvirea universității, Gleb a decis să devină freelancer. La scurt timp, tânărul a decis să caute un job într-o companie de succes din Moldova. Acesta a recunosc că domeniul IT îți oferă o serie de facilități.

De curând, tânărul a devenit tătic și este foarte fericit. El a recunoscut că timpul liber îl dedică familiei, dar își face timp și pentru alte activități.

Gleb are și câteva sfaturi pentru cei care își doresc o carieră de succes în domeniul IT.

 

Materialul este realizat în cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, implementată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015.

Alăturați-vă grupului „Aleg Cariera în IT” pe Facebook, unde membrii vă vor informa și îndruma despre oportunitățile IT din Moldova și de peste hotare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine