O tânără de 19 ani a fost bătută și violată de un amic

img_1502901_thumbs_600x440_1731311
Foto:PC: protv.md

O tânără de 19 ani, originară din satul Ghidighici, a fost bătută cu cruzime, tăiată cu cuţitul şi violată de un amic pe care îl cunoaşte de doi ani, transmite Canal 3.

Incidentul s-a întâmplat în acest weekend, în comuna Vatra din municipiul Chişinău. Potrivit oamenilor legii, victima era în căutarea unei locuinţe pe care s-o închirieze în capitală. Sub pretextul că o va ajuta, suspectul s-a întâlnit cu ea în centrul capitalei. Acolo însă a silit-o să urce într-un microbuz şi a adus-o сu forţa în comuna Vatra, unde şi-a bătut joc de ea într-o rulotă. Victima le-a povestit poliţiştilor că a încercat să fugă de două ori, dar de fiecare dată era ajunsă din urmă şi târâtă înapoi în locuiţă.

Fata spune că, la un moment dat, a cerut ajutorul unui paznic, însă acesta ar fi refuzat s-o ajute. După câteva ore de umilințe și chin, individul i-a permis tinerei să plece, însă cu condiţia că-şi va ţine limba dupa dinţi și ameninţând-o cu moartea.

Ajunsă acasă, speriată şi cu lacrimi în ochi, victima i-a povestit totul mamei, care a sunat la 902 şi a cerut ajutorul oamenilor legii. În timp ce ofiţerii au ajuns la adresa indicată, bărbatul ieşea din rulotă şi era cât pe ce să se strecoare neobservat.

Suspectul, în vârstă de 33 de ani, a fost imediat încătuşat de poliţişti. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arest pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat penal pentru viol și riscă şase ani de puşcărie, dacă i se va demonstra vinovăția.

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine