(foto, video) Accident grav: Un BMW s-a ciocnit cu un microbuz la cursele auto în apropiere de Băcioi

media_143789412718114900
Foto:PC: martor ocular

Ieri, 25 iulie, la ora 23.13, Serviciul 901 a fost alertat despre producerea unui accident rutier pe traseul M3 „Chișinău – Cimișlia”, în apropierea satului Horești, raionul Ialoveni.

La fața locului au intervenit echipele de urgență și s-a stabilit că în accident au fost implicate două automobile, de model BMW 520, în care se aflau cinci persoane și un microbuz de model Citroen Jumper, în care se aflau trei persoane.

În consecință, cinci persoane au decedat, iar trei au fost transportate la Spitalul de Urgență din Chișinău. Cele patru persoane decedate din BMW sunt două femei și doi bărbați, dintre care și șoferul, cu vârste de 30, 38 și 46 de ani, o persoană fiind încă neidentificată. Neidentificat este și bărbatul rămas în viață. Din microbuzul marfar, șoferul de 38 de ani a decedat, iar pasagerii, doi bărbați de 28 și 32 ani, sunt internați la spital.

Trei echipe ale Serviciului Situații Excepționale au intervenit în teren. În paralel, echipele au efectuat lucrări de deconectare a echipamentului electric al celor două mașini, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu și au acționat pentru descarcerarea a șase persoane blocate între fiare. Operațiunea pompierilor s-a încheiat cu tractarea automobilelor și spălarea combustibilului de pe traseu. Toate circumstanțele accidentului urmează să fie investigate de către organele de drept.

Potrivit martorilor, un BMW care participa la curse nocturne, organizate ilegal, s-a ciocnit frontal cu un microbuz. În videoul de mai jos se poate vedea că totul s-ar fi întâmplat atunci când două mașini așteptau la start pentru a participa la cursă.

Atenție! Vocabular necenzurat!

PC: martor ocular
PC: martor ocular
PC: martor ocular
PC: martor ocular
PC: martor ocular
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine