Aleg Cariera IT: Se visa actriță, dar a devenit un project manager de succes

veronica
Foto:PC: Captură foto #diez

În liceu, Veronica Malai visa să devină actriță sau jurnalist, dar după absolvirea liceului, părinții au sfătuit-o să studieze în cadrul unei facultăți IT.

Tânăra a recunoscut că primul calculator l-a cumpărat când a început să studieze la universitate. Veronica a spus că și-a început cariera în IT în cadrul companiei Pentalog din Chișinău. „Mi-am început cariera în calitate de stagiar, iar la scurt timp, am reușit să devin project manager al unuia dintre cele mai mari proiecte din cadrul Pentalog”, a precizat Veronica.

Tănăra ne-a povestit care sunt cele mai importante beneficii pe care le oferă domeniul IT. „Pe lângă faptul că avem un salariu care ne permite să călătorim în diferite țări și să ne îndeplinim diverse visuri, în acest domeniu există multă socializare – lucru care îmi place extrem de mult”, a adăugat Veronica.

Aceasta îi sfătuiește pe tineri să învețe la universitate dacă își doresc o carieră de succes în domeniul IT.

 

Materialul este realizat în cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, implementată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului, în cadrul Programului de Granturi 2015.

Alăturați-vă grupului „Aleg Cariera în IT” pe Facebook, unde membrii vă vor informa și îndruma despre oportunitățile IT din Moldova și de peste hotare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine