Cinci evenimente la care să te distrezi joi, 23 iulie

large (3)
Foto:PC: weheartit.com

Căldura nu este un motiv să te pitulezi în casă! #diez propune câteva evenimente la care să mergi joi, 23 iulie.

#1. Atelier de creație „Burning Africa”, ora 18:30

Tucano Coffee invită toți doritorii la un atelier de personalizare a mult îndrăgitelor espadrile! Tema atelierului e Africa mistuitoare „Burning Africa”. Veți avea posibilitatea să alegeți diferite desene, începând de la ornamente florale exotice până la picturi geometrice colorate inspirate din expedițiile Safari. Participarea la eveniment este gratuită. Vor fi propuse pensule și vopsele acrilice, iar participanții vor veni cu espadrile personale Oldcom. Vezi evenimentul pe Facebook.

 

#2. Ziua Moldovei la Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri cu dizabilități fizice

Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri cu dizabilități fizice a avut posibilitatea în ultimile două săptămâni să vizioneze locurile pitorești ale Italiei, Germaniei și să-și îmbogățească cunoștințele sale despre aceste țări minunate și acum a venit momentul să fie prezentată și țara noastră. Cu această ocazie CCCT organizează „Ziua Moldovei”, care presupune o prezentare a istoriei, simbolurilor, locurilor pitorești, personalități marcante și nu în ultimul rând – o gustare din bucătăria tradițională moldovenească și un dans autentic popular demonstrat de moldoveni din talpă. Evenimentul pe Facebook.

 

#3. Guest Thursdays – Muzică și teatru la Spălătorie, ora 18:30

La acest eveniment vei putea afla ce înseamnă să fii artist în două domenii: muzică şi teatru, ce înseamnă munca de artist în Republica Moldova și care a fost începutul trupei Gândul Mâţei. În această joi oaspete va fi Nicu Țărnă, cântăreț, actor și prezentator de televiziune, solist al trupei rock Gândul Mâței. Click aici pentru înregistrare. Detalii pe Facebook.

 

#4. Proiecția filmului „Mitropolis” la Tipografia 5, ora 21:00

Proiecția va avea loc în aer liber, la terasă, în limba rusă și cu subtitrare în limba română. Filmul din Japonia relatează viitorul în care munca omului va putea fi înlocuită cu cea a roboților. Vezi evenimentul pe Facebook.

 

#5. Little Friday. Chance to Dance la Spălătorie, ora 22:00

NON AIM oferă o șansă să dansezi ca ultima dată. Organizatorii promit multă lume bună, multe shot-uri colorate, multă forfoteală și zghihuială. Detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine