7 evenimente pe care să nu le ratezi în această sâmbătă toridă

large (2)
Foto:PC: weheartit.com

Acest weekend însorit este un prilej să ieși din casă pentru a te distra pe cinste la evenimentele la care #diez îți recomandă să mergi sâmbătă, 18 iulie.

#1. Jocuri de societate, ora 15:00

Iubtori împătimiți ai jocurilor de societate, sâmbăta, 18 iulie, în ajunul Zilei Mondiale a Șahului, Tucano Coffee Brasil organizează o seară excepțională de șah, table, dame, domino, Chinese Checkers, Jenga și Dixit. Vezi evenimentul pe Facebook.

 

#2. Competiție de tras cu arcul printre jurnaliști și și specialiști în marketing, ora 10:00

Între orele 10:00 – 14:00 va avea loc o competiție deschisă de tras cu arcul între jurnaliști și specialiști în marketing, ce se va încheia cu premii și o tombolă. Doritorii se vor putea înregistra pe loc, la stadionul Dinamo din sectorul Râșcani, Chișinău. Detalii pe Facebook.

 

#3. Concert de muzică „Voilà Viola Classic”, ora 19:30

O continuare firească a concertului Open Air de la Dendrariu, „Voila Viola Classic”, este un eveniment contrastant, dar în același timp organic față de cel din urmă. Atmosferă sobră, dar elevată, unde sunetul catifelat al violei va fi susținut de „orchestra” cu clape – pianul. Concertul va avea loc la Muzeul Național de Artă al Moldovei, cu intrarea liberă. iată evenimentul pe Facebook.

 

#4. IT BEGAN IN AFRICA! #Preparty la Tipografia 5, ora 18:00

În toi de vară, Gonzo şi Usu revin cu un set alco-incitant pentru urechile care ştiu să asculte. „Voi beţi la terasă, noi băgăm muzici răcoritoare şi beat-uri de vară provenite sau inspirate din Africa”, spun organizatorii. Vor răsuna piese în stil garage/shangaan/electro/footwork/juke/future garage/electro/ synth pop/afro beat şi multe alte bunătăţi muzicale. Detalii pe Facebook.

 

#5. SONITUS la Spălătorie, ora 22:00

Petrecerea SONITUS cu muzică în stil deep/minimal/techno are drept invitați pe Veniamin, Mitru și Cumsarspune. Intrarea este de 30 de lei. Mai multe vezi pe Facebook.

 

#6. INCEST TWINS la Tipografia 5, ora 22:00

Serge Grey, Bernazitta și Alina Lisenco sunt cei care vor pune tinerii pe ritmuri de dans la Tipografia 5. „Acest trio este gata să cucerească cluburile din Londra, Madrid și Rio de Janeiro, dar ei încep cu Tipografia 5, înainte ca valul să îi ducă într-un turneu mondial”, spun organizatorii. Iată evenimentul pe Facebook.

 

#7. Dusty Strings Duo la Kozlovna, ora 22:00

Invitații serii de sâmbătă la Kozlovna sunt cei din duetul Dusty Strings. Organizatorii promit o seară cu bucate originale cehe, bere proaspătă și muzică live de calitate. Vezi mai multe pe pagina de Facebook a restaurantului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine