„Star Kebab” îți oferă 5.000 de premii pentru o salată delicioasă

salads_tombola
Foto:PC: Star Kebab

Rețeaua de restaurante „Star Kebab” îți prezintă noul concept de fast-food sănătos și te premiază garantat. Ne-am obișnuit ca în rețeaua de restaurante fast-food „Star Kebab – gustul visului!” să fie gătite bucate gustoase și sănătoase, demonstrând că fast-food-ul poate fi sănătos.

Totuși, „Star Kebab”, mult-iubit de chișinăuieni, a mers mai departe și a creat un nou concept de fast-food sănătos, adică a introdus în meniul său de vis „STAR SALADS”. Extinderea meniului este însoțită și de o tombolă cu 5 mii de premii. Astfel, dacă ai procurat o salată delicioasă, devii garantat fericitul deținător al unui cadou de la „Star Kebab”, care îți va fi oferit chiar în restaurant. După cum și spunem, visurile se împlinesc!

STAR SALADS

Cine nu visează să fie veșnic sănătos și tânăr?
Ca și alte bucate, salatele sunt pregătite în fața oaspeților, care participă la selectarea ingredientelor. În plus, gătitul va fi însoțit de un show interesant pe placul oaspeților „Star Kebab”.

„Star Kebab” propune salatele „Cezar”, „Grecească”, „Fitness” și „Gustul Visului”. Pentru ultima salată, oaspetele localului poate să combine după gustul său ingredientele dorite.

# CEZAR = Energie – o salată nutritivă din carne de pui, cașcaval Parmezan, frunze de salată „iceberg” și „lolla rossa”, roșii, crutoane și deliciosul sos „Cezar”.

# GRECEASCĂ = Tinerețe – o combinație dintre ingredientele proaspete, precum frunzele de salată „lolla rossa”, roșii, castraveți proaspeți, ardei gras, cașcaval „Feta”, sosul „Ateba” și un ingredient adițional (crutoane sau semințe de floarea-soarelui).

# FITNESS = Sănătate – o salată răcoritoare făcută în baza unui green mix din mentă și pătrunjel, bulguri, roșii, nuci grecești, sosul „Fitness”, două felii de lămâie și un ingredient adițional (crutoane sau semințe de floarea-soarelui).

# GUSTUL VISULUI = Libertate – o salată pentru care poți alege cinci ingrediente din produsele propuse: roșii, castraveți, „lolla rossa”, „iceberg”, brânză „Feta”, bulguri, ardei gras, nuci grecești și/ sau green mix. De asemenea, poți alege unul din sosurile propuse – „Cezar”, „Atena” sau „Fitness”, dar și un ingredient adițional (crutoane sau semințe de floarea-soarelui).

 

PC: Star Kebab

CÂȘTIGĂ IMEDIAT:

O SALATĂ = UN CADOU

În rețeaua „Star Kebab” salatele nu sunt doar gustoase și sănătoase, dar și premiate. Adică, procurând salată, vei câștiga un premiu garantat. În oricare restaurant din rețeaua chișinăuiană vei primi în dar un cupon, care va indica premiul tău.

Tombola va dura până toate cele 5 mii de daruri nu-și vor găsi stăpânul.

Premiile vor bucura și pe cel mai exigent oaspete al localului, întrucât în tombolă sunt acordate:
# 7 biciclete;
# 35 mingi de voleyball;
# 35 de seturi de badminton;
# 35 frisbee;
# 350 brelocuri „Star Kebab”;
# 1.400 de porții de cafea sau ceai;
# 700 de porții de limonadă;
# 700 de porții de Ice Tea Blue;
# 679 de porții de înghețată „STAR Gelato”;
# 249 de porții de baklava;
# 196 de porții de Moozy sau Star Frappé;
# 196 de Cheese Rolls;
# 175 de porții de Ayran;
# 100 de porții de topping cașcaval;
# 98 de Meniuri de Vis la alegere.

Savurează din delicioasele „STAR SALADS” și din premiile garantate de la „Star Kebab – gustul visului”!

 

PC: Star Kebab
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine