Microsoft a lansat noul Office, adaptat pentru utilizatorii Mac

off
Foto:PC: TechCrunch

Microsoft bucură fanii Apple: încetul cu încetul, compania a lansat softul Office 365, care face parte din întreaga suită Office destinată în exclusivitate utilizatorilor Mac.

Softul este primul produs valabil, iar versiunea completă și independentă a acestuia nu va fi disponibilă până în septembrie, informează TechCrunch.

În plus, versiunea de Office 365 actuală permite utilizatorilor Mac să beneficieze de diverse prețuri în dependență de necesitățile personale.

Office 2016 pentru Mac fusese în variantă de preview din martie curent până acum câteva zile. Specialiștii așteptau feedback, primind peste 100 de mii de păreri din partea utilizatorilor. În această perioadă de teste, Microsoft a oferit update softului de șapte ori, ca să fie menținut la un nivel stabil. Aceste update-uri, de asemenea, includ alte trăsături noi, precum Mail Merge în Word ș altele.

Suita oferă noua versiune de Word, Excel, PowerPoint, Outlook și OneNote și este disponibilă în 139 de țări și în 16 limbi. Interfața este familiară, dar este adaptată pentru regimul Full Screen a utilizatorilor Mac.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine