Aeroportul Chișinău: Din 11 iulie, începe testarea sistemului automatizat de parcare

1610938_1080180145328787_3767264396561043160_n
Foto:PC: Chisinau International Airport

Începând cu 11 iulie 2015, la parcarea multi-etajată din faţa complexului aeroportuar va fi testat sistemul automatizat de parcare.

Astfel, va fi verificată recunoaşterea cardurilor de parcare care vor fi distribuite utilizatorilor pentru accesul la parcarea auto. Pe perioada testului, parcarea va funcționa gratuit şi nu va fi întreruptă activitatea acesteia. (Activitatea parcării va fi limitată doar în perioada între orele 1:00 și 3:00 noaptea pe data de 11.07.2015).

Avia Invest atrage atenţia tuturor pasagerilor care vor utiliza serviciile parcării auto de la Aeroportul Chişinău, că pe perioada testului vor primi cardul de parcare de la automatul special amplasat în acest scop la intrarea în parcare.

Va fi necesar ca pasagerii să păstreze cardul la ei până la ieşirea din parcarea auto. Persoanele care au parcat autovehiculele până la perioada de testare vor avea posibilitatea de a pleca din parcare doar prin ieșirea ce se află lângă dispecerat, la nivelul de jos al parcării.

Reamintim că parcarea cu patru nivele a fost inaugurată pe 17 mai. Aceasta are o capacitate de 800 de locuri și este amplasată exact în fața aerogării. Pentru a identifica rapid locul autovehiculului, fiecare nivel este marcat cu o culoare diferită: galben, portocaliu, gri și roșu. La nivelul superior sunt locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități.

De asemenea, sunt prevăzute două lifturi pentru transportarea persoanelor și a mărfurilor, rampe de trecere între niveluri pentru vizitatori și vehicule, sistem de control și supraveghere video, dispozitive de informare și alte echipamente necesare, în conformitate cu standardele europene. Fiecare pilon din parcare este dotat cu colțuri reflectorizante din cauciuc și bordură din cauciuc pentru a evita deteriorarea automobilelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine