Top 7 aplicații pentru un student la drept

Campus photos of Georgetown Law School.
Foto:PC: law.georgetown.edu

Echipa #diez îți pune la dispoziție săptămânal cele mai potrivite aplicații pentru telefonul mobil, care te vor ajuta la facultate. În această săptămână am realizat o listă de aplicații pe care trebuie să le aibă instalate în smatphone-ul său un student la drept.

Constituția Republicii Moldova
#1. Constituția Republicii Moldova

Aplicația „Constituția Republicii Moldova” te ajută să înțelegi mai bine legile fundamentale ale Republicii Moldova. Lucrează offline și nu are spamuri sau publicitate. (Google Play, iTunes)

 

Codul Penal#2. Codul Penal

Aplicația dată poate fi folosită pentru a studia Codul Penal al Republicii Moldova. Aplicația lucrează offline, nu necesită conexiune la internet, salvează articolele căutate și oferă posibilitatea de a seta dimensiunile dorite ale textului.
(Google Play, iTunes)

 

Dex Mobile#3. DEX Mobile

Aplicația „DEX Mobile” permite căutarea definițiilor unui anumit cuvânt din limba română. De asemenea, include lista cuvintelor zilei de pe dexonline.ro, permite partajarea definițiilor și marcarea lor, funcționează și fără conexiune activă la internet, utilizând modul offline.
(Google Play, iTunes)

 

Sentințele de drept

 

#4. Sentințele de drept

Aplicația „Sentințele de drept” are o multitudine de maxime juridice latine. Un click și veți obține traducerea unei maxime dorite. (Google Play)

 

 

Coursera#5. Coursera
„Coursera” – varianta mobilă a platformei educaționale cu același nume, care oferă acces la peste 100 de cursuri din diverse domenii, realizate de profesori de la universitățile de top din lume ca Yale, Strandford, Princeton. Printre cursurile cele mai relevante domeniului juridic sunt: „English Common Law: Structure and Principles”, „America’s Written Constitution”, „America’s Unwritten Constitution”, „Surveillance Law”. (Google Play, iTunes)

 

Law Dojo#6. Law Dojo

Jocul „Law Dojo” testează cunoștințele utilizatorului pe subiecte juridice. În varianta gratuită a jocului, utilizatorii pot alege între trei quizuri pentru evaluarea cunoștințelor despre cazurile Curții Supreme de Justiție din SUA, doctrinele din drept și dreptul civil. Jucătorii câștigă puncte pentru fiecare răspuns corect, iar finalul jocului este atunci când utilizatorul pierde trei ninja. (iTunes)

 

AnkiDroid
#7. Anki

Aplicația „AnkiDroid” îți permite să înveți legislația foarte eficient cu ajutorul cardurilor, prin afișarea lor chiar înainte de a uita informația conținută pe ele. Este perfect compatibil cu programul de repetiție spațială Anki (incluzând sincronizarea), fiind disponibil pentru Windows, Linux și MacOS. (Google Play, iTunes)

 

Adrian Bratu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine