Doi tineri din Chișinău au fost reținuți după ce au consumat droguri și au lovit un polițist

narcotice
Foto:PC: realitatea.md

În dimineața zilei de 2 iulie, curent, pe strada Andrei Doga din capitală, au fost reținuți doi tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, suspectați de consum de droguri.

Când s-au apropiat polițiștii, în urma discuțiilor purtate, tinerii au recunoscut că au consumat substanțe narcotice și, pentru că erau foarte agresivi, ofițerii de patrulare au decis să-i escorteze la Inspectoratul de poliție din sectorul Râșcani pentru documentare.

Unul dintre tineri a lovit un polițist cu mâinile și picioarele, cauzîndu-i dureri fizice și distrugerea bunurilor personale. După ce au fost încătușați, la fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de poliție Râșcani.

În urma perchezițiilor efectuate, în buzunarele indivizilor au fost depistate cinci pachețele cu substanțe narcotice. Tinerii au fost supuși expertizei și s-a constatat că unul dintre ei era drogat. Expertizei va fi supusă și substanța narcotică găsită la ei, pentru a putea fi stabilită originea și cantitatea acesteia.

Pentru agresarea polițiștilor, a fost inițiată o cauză penală, iar persoana vinovată riscă până la 20 de mii de lei amendă, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la trei ani.

 Silvia Dalnițchi

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine