(foto) „Subotnik” în Scuarul Cehov: Circa 25 de oameni cu inițiativă muncesc pentru viitorul orașului

10469948_1632308130372019_5734216937021146809_n (2)
Foto:PC: Facebook/Scuarul Cehov

Activiștii muncesc tot mai asiduu pe zi ce trece pentru a reda Scuarului Cehov un aspect curat și plăcut. Sâmbătă, 27 iunie, s-a desfășurat un nou „Subotnik” la care au fost invitați toți doritorii de a contribui la salubrizarea zonei.

Evenimentul este cel de-al doilea „subotnik” din această vară, la care se muncește din greu pentru viitorul Scuarului Cehov. Potrivit spuselor organizatorilor, rezultatul pe care l-au obținut de această dată este unul semnificativ, întrucât: „Am reușit să strângem tot gunoiul din zonă, să evacuăm toate pietrele și să curățim zona de buruieni”.

Lumea nu a rămas indiferentă la invitația la „subotnik”, venind circa 25 de oameni gata pentru a schimba Chișinăul în bine. „Practic toți au fost cunoscuții noștri, dar au venit și unii oameni pe care nu îi cunoaștem. Chiar și un om care trecea pe alături s-a apropiat și a întrebat ce facem, iar apoi a muncit alături de noi atât timp cât a fost liber”, au afirmat organizatorii.

 

PC: Facebbok/Scuarul Cehov

Tinerii promit că nu se opresc aici, urmând schimbări considerabile, pentru care în prezent se duc tratative cu unul dintre posibilii parteneri: „Următoarea acțiune este intrarea scuarului în construcție, ceea ce necesită mai multe cheltuieli și materiale, deoarece dorim să schimbăm pavajul, să facem havuz nou, etc.”.

Reamintim că proiectul pentru amenajarea Scuarului Cehov a fost deja alcătuit, iar recent au fost amplasate bănci și coșuri de gunoi.

Iată câteva poze de la acțiunea de salubrizare de sâmbătă, 27 iunie:

 

PC: Facebook/Scuarul Cehov
PC: Facebook/Scuarul Cehov
PC: Facebook/Scuarul Cehov
PC: Facebook/Scuarul Cehov
PC: Facebook/Scuarul Cehov
PC: Facebook/Scuarul Cehov
PC: Facebook/Scuarul Cehov
PC: Facebook/Scuarul Cehov
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine