(foto) „Fashion for Action” – târgul de caritate care oferă zâmbete pentru bolnavi

IMG_8971s
Foto:Accesorii expuse în cadrul târgului

Astăzi, 27 iunie 2015, a avut loc cea de-a doua ediție a Târgului Caritabil „Fashion for Action”, organizat de HOSPICE Angelus Moldova. În cadrul acestuia, vizitatorii au avut posibilitatea să-și procure piese vestimentare, bijuterii și accesorii donate de către vedetele autohtone, să-și remodeleze sprâncenele și să-și facă tatuaje cu henna.

Directorul Fundraising, Raluca Muntean, ne-a spus că la prima ediție au reușit să colecteze 12 mii de lei de pe urma târgului și speră că în acest an să adune mai multe fonduri. „Avem foarte multe hăinuțe donate de către vedetele autohtone, dar și de către femeile din Clubul Internațional al Femeilor din Moldova. De asemenea, mai avem multe bijuterii, un stand unde se fac tatuaje cu henna, un stand unde se remodelează sprâncenele și vom organiza și o tombolă. Plănuim ca în această vară, undeva peste trei săptămâni să mai repetăm evenimentul, pentru că, în momentul în care am realizat târgul, au reacționat mai mulți oameni și au spus că vor și ei să doneze lucruri pentru o faptă nobilă.”

 

Raluca Muntean verifică hainele
Vizitatoare care își remodelează sprâncenele
Vizitatoare care își face tatuaj cu henna

„Scopul târgului este de a colecta bani pentru Fundația Filantropică HOSPICE Angelus, care este o fundație ce se ocupă de îngrijire paliativă, adică noi oferim servicii de îngrijire medicală, psihosocială și emoțională pentru pacienții care suferă de boli incurabile în stadiu avansat și/sau terminal. Cu banii acumulați vom plăti medicii, medicamentele și alte chestii de acest gen. Toate aceste piese vestimentare au fost donate de către persoane cunoscute, precum: Oxana Iuteș, Victoria Cocieru, Aliona Triboi, Cristina Burlacu, Lucia Berdos, Valeria Guma, Rodica Ciorănică și altele”, ne spune Cristina Sîrbu, asistent Fundraising, HOSPICE Angelus Moldova.

 

Organizatoarele târgului
O invitată își alege piese vestimentare

Vizitatorii s-au arătat încântați de acest târg și au spus că le place foarte mult această idee. „De eveniment am aflat atât de pe Facebook, cât și de la prietenele mele care lucrează la HOSPICE. Îmi plac foarte mult astfel de târguri, pentru că sunt foarte interactive și ai posibilitatea să vorbești cu oamenii, să mai bei un suc sau să servești o bere și să mai mănânci ceva, și, desigur, să îți reînnoiești garderoba. Mi-am luat o fustă, o pereche de cercei și o geantă, de asemenea mi-am remodelat și sprâncenele”, ne relatează Alexandrina, una dintre vizitatoarele târgului.

 

Alexandrina, invitata care alege ce să-și procure
O invitată privește standurile cu haine
Accesorii expuse la vânzare

Cei care au venit la târg au avut posibilitatea să-și bucure urechile și cu muzică live.

 

Surorile care încântă urechile invitaților cu muzică live
Accesorii expuse la târg
Piese vestimentare expuse la târg
Piese vestimentare expuse la târg
Accesorii expuse la târg

Vă reamintim că HOSPICE Angelus oferă îngrijiri paliative gratuite la domiciliu atât copiilor, cât și adulților care suferă de boli incurabile în stadiul avansat sau terminal.

Silvia Dalnițchi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine