(foto, video) Candidatul PLDM la funcția de primar în Racovăț, bătut în propria casă

racovat
Foto:PC: PLDM

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de primar în satul Racovăţ, raionul Soroca, Mihail Andrieş, a fost bătut de trei indivizi mascaţi. Incidentul a avut loc noaptea trecută, când suspecţii au intrat în casa candidatului liberal-democrat şi l-au agresat fizic.

În urma atacului, candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Racovăţ s-a ales cu mai multe leziuni corporale grave şi a avut nevoie de asistenţă medicală urgentă. Mihail Andrieş a fost internat în secţia traumatologie a Spitalului raional Soroca, se arată în comunicatul de presă remis de PLDM.

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, s-a stabilit că bărbatul a fost bătut pe diferite părți ale corpului cu bâte de lemn și răngi de metal, de către trei persoane care aveau cagule pe cap, cauzându-i-se leziuni corporale grave.

Candidatul liberal-democrat a depus o plângere la secţia de poliţie. Oamenii legii au identificat suspecţii. Este vorba despre candidatul la funcţia de primar al „Partidului Nostru”, Mihail Mitrofan, finul şi nepotul acestuia.

În aceste condiţii, Consiliul Electoral de circumscripţie electorală de nivelul întâi din satul Racovăţ urmează să permită organelor de drept reţinerea candidatului din partea „Partidului Nostru”, pentru a putea stabili toate circumstanţele cazului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 287 al.2 „Huliganism” și art. 152 al.3 „Vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii”. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile se pedepsesc cu închisoare de la trei la șapte ani.

 

mihail-andries-pldm-racovat-batut-electorala-614x1024

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine