„Zina, dă-te la o parte”. Gheorghe Urschi într-un mesaj electoral de susținere a lui Chirtoacă

Gheorghe Urschi
Foto:Gheorghe Urschi îl susține pe Dorin Chirtoacă în turul doi al alegerilor locale din 28 iunie 2015 PC: Facebook/Gheorghe Urschi

Rețelele de socializare au devenit o sursă permanentă prin care fiecare își declară admirația sau disprețul față de unele persoane. În perioada campaniei electorale, acest lucru a devenit din ce în ce mai frecvent, mulți dintre politicieni atacându-se prin diverse postări și mesaje. Astăzi, punctul de vedere asupra candidaților a fost spus într-un mod mai special de Maestrul Gheorghe Urschi.

Deși încă este afectat de atacul cerebral, artistul Gheorghe Urschi a postat pe pagina sa de pe Facebook un mesaj prin care își declară admirația față de candidatul liberal la funcția de primar, Dorin Chirtoacă. „Așa ar fi spus Vladimir Vîsoțki – Al nostru Dorin este doar unu, așa că, Zina, dă-te la o parte!”, a scris umoristul.

La rândul său, Dorin Chirtoacă a venit cu un mesaj de mulțumire și admirație pentru artist: „Iată acesta, da, selfie, dar nu ca unii pe la mausolee. Maestre Gheorghe Urschi, ați fost, sunteți și veți fi formidabil! Mă închin! Sunt sigur că va veni ziua când veți ieși din nou pe scenă, o să vă conduc cu cea mai mare plăcere în calitate de primar!”

 

Iata acesta, da, selfie, da’ nu ca unii pe la mauzolee..Maestre, Gheorghe Urschi, ati fost, sunteti si veti fi…

Posted by Dorin Chirtoacă on 24 Iunie 2015

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine