Kozlovna – Sărbătoare, dansuri și veselie în stil cehesc în inima Chișinăului

11188459_371572133045540_3537962985476148962_n
Foto:PC: Kozlovna Ceska Pivni Restaurace

Descoperă o mică parte a orașului Praga în Kozlovna Ceska Pivini Restaurance, local situat în centrul Chișinăului, unde vei simți adevărata atmosferă cehă prin intermediul tradițiilor și designului.

Recent, la Kozlovna a fost dat startul unei promoții care tinde să descopere Spiritul Cehiei în inima Chișinăului cu autentica Bere Kozel, promoție ce va dura până la sfârșitul lunii octombrie. În fiecare sâmbătă sunt organizate seri în stil tradițional cehesc.

 

PC: Kozlovna Ceska Pivni Restaurace

Special pentru acest eveniment este pregătit un program artistic, unde actorii și interpreții care poartă haine tradiționale cehești, interpretează muzica instrumental-tradițională și dansuri cehe. În plus, în fiecare sâmbătă este celebrată ziua numelui, mai sunt create și combo meniuri speciale pentru oaspeții localului, aceștia primind în dar bere de calitate.

 

PC: Kozlovna Ceska Pivni Restaurace

La intrare se află un meșter care sculptează figurine din lemn, pocale cu logo-ul brandului de bere „Kozel”, iar orice trecător sau oaspete al localului poate să le achiziționeze. Zilele de vineri și sâmbătă pot fi descrise în câteva cuvinte – sărbătoare, dansuri, veselie, râuri de bere.

 

PC: Kozlovna Ceska Pivni Restaurace

Despre Kozlovna poți afla mai multe și pe pagina de Facebook a localului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine