(vox) De ce elevii nu vor bal de absolvire și cum sărbătoresc ei în schimb

FotorCreated
Foto:PC: colaj #diez

Tradiționalul bal de absolvire nu este pe placul tuturor. În prezent, unii absolvenți optează, în schimbul petrecerii de o seară, pentru odihna la iarbă verde sau o vacanță pe malul mării alături de colegi. #diez a aflat ce alternative au elevii care au ales să nu meargă la bal, ci să se distreze, după părerea lor, mai bine, în alte împrejurări.

 

tuxpi.com_.1434963416Vitalina Nicora: „Balul de absolvire este un eveniment minunat, plin de emoții și cu multă distracție. Este ca o șezătoare la care se adună profesorii, elevii și cele mai apropiate persoane pentru a-și aminti cu melancolie de anii de liceu și de clipele unice. Nu am mers la Balul de absolvire, fiindcă am luat parte la asemenea peripeție la sfârșit de clasa a IX-a. Cu o mică parte a promoției 2015 vom merge la mare în Bulgaria, unde sper să ne distrăm de minune!”

 

tuxpi.com.1434963431
Mihaela Dodi
: „Balul de absolvire are pentru fiecare dintre noi o semnificație aparte. Eu am preferat să investesc banii într-o vacanță de 10 zile, cu ceilalți colegi, unde mă voi relaxa și mă voi distra pe cinste. Este o părere strict subiectivă și nu regret deloc decizia luată. Bineînțeles, cei care au fost la bal vor avea și ei amintiri de neuitat. Vacanță frumoasă!”

 

tuxpi.com_.1434963423

 

Alexandru Țurcanu: „Am început a sărbători absolvirea liceului chiar după ultimul sunet. După părerea mea, o alternativă de distracție în schimbul balului de absolvire ar fi o excursie într-o țară exotică – în așa fel, pentru mine, ar fi perfect.”

 

tuxpi.com.1434963394

 

Gabriela Burcă: „După părerea mea, cea mai potrivită metodă de a sărbători absolvirea liceului ar fi plecarea la odihnă cu persoanele apropiate, într-o atmosferă plăcută și 10 zile de voie bună, ceea ce este mai bine decât petrecerea de o zi.”

 

tuxpi.com_.1434963409

 

Daniel Triboi: „Consider că o activitate colectivă unde să serbezi cu toți împreună absolvirea liceului, cu un spirit de echipă, ar fi mai potrivită decât un bal de absolvire. Spre exemplu, s-ar putea ieși la natură, la un frigărui sau la un picnic.”

Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine