Profesioniștii în IT sunt invitați să participe în cadrul unui proiect fotografic inedit

atic
Foto:PC: Allfun

Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC invită profesioniştii IT să participe la Sesiunea Foto „ICT Photos Rock”, planificată pentru data de 30 iunie.

Scopul acestui proiect este promovarea domeniului TIC şi prezentarea diversității de oportunități și perspective de carieră, activități realizate și responsabilități exercitate de profesioniștii IT.

Companiile din domeniu menționează că cel mai valoros capital în IT sunt oamenii. ATIC își propune să-i aducă în prim-plan, să promoveze industria IT prin profesioniştii săi şi să prezinte publicului larg o altă viziune asupra domeniul IT – una veridică, completă şi dinamică.

În cadrul sesiunii foto vor fi realizate poze care:
# Vor fi utilizate în calitate de „imagini simbol” în materialele/știrile/comunicatele publicate de către ATIC despre sectorul IT, despre oportunități și perspective de carieră IT, evenimente IT, proiecte IT, inițiative realizate de ATIC;
# Vor fi publicate pentru site-urile gestionate de ATIC (cariera.ict.md, b2b.ict.md, ict.md) în funcție de necesități;
# Vor fi utilizate pentru elaborarea materialelor informative și promoționale dedicate promovării domeniului TIC.
Pentru realizarea scopului propus este nevoie de 30 de participanți care exercită roluri ce ţin de: Management, Suport, Dezvoltare, Administrare etc.

Pentru a afla mai multe detalii și/sau a exprima dorința de a participa, contactează organizatorii la numerele de telefon 0 22 887 001, 068 42 52 48 sau la adresa de email mnemciuc@ict.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine