Evenimente active pentru ziua de marți, 23 iunie

7448673886_d0ac738d1e_o
Foto:PC: Flickr.com

Această zi de marți îți pregătește evenimente utile și cognitive, iar seara o poți petrece la un concert inedit sau cu prietenii testându-ți cunoștințele la un quiz.

#1. Conferința Internațională pentru Avansarea Profesiei de Expert Social în Țările cu Economie de Tranziție, ora 9:00

conf

Scopul acestei conferințe este de a stimula un dialog asupra reformei în domeniul protecției sociale în țările cu economie în tranziție situate în spațiul geopolitic post-Sovietic. Policy-makers și membrii mediului academic vor discuta despre dezvoltarea profesiei de asistent social printr-o instruire la un nivel mai înalt și modernizarea prin intermediul politicilor și practicilor sistemice. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Expoziția „Because I live here”, ora 10:00

because

Această expoziție foto are scopul să sporească vizibilitatea comunității LGBT în cadrul publicului general prin intermediul imaginilor din viața lor de zi cu zi, la serviciu sau la studii, interacționând cu alții. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Valeriu Jereghi și Ana Barduc: Viața bate filmul, ora 14:00

valeriu

Clubul „Impresii din viață și cărți” are noi protagoniști în vogă – regizorii Ana Barduc și celebrul său soț Valeriu Jereghi. Mai multe detalii afli aici.

 

#4. Training: Implicare Civică – cum să te implici și să fii activ civic, ora 16:00

doru

Debate Academy organizează al doilea training lunar din cadrul lunii Iunie, alături de Doru Curoșu, președinte al Consiliul Național al Tineretului din Moldova și unul dintre tinerii cei mai activi din Moldova, cu peste 40 de țări vizitate. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. Istoria unui joc cazual multi-platformă sau cum să îl creezi și să-l vinzi, ora 16:00

paper

Generator Hub și DQTeam te invită la un seminar cu Serghei Mereuță pe tematica menționată mai sus. Mai multe detalii afli aici.

 

#6. Aldea-Teodorovici Orchestra LIVE, ora 19:00

aldea

Proiectul își propune susținerea și promovarea talentelor autohtone – parte a patrimoniului cultural al Europei. Din prima etapă a proiectului fac parte artiști consacrați din Republica Moldova, care după evenimentul de lansare, pe parcursul lunii iunie, vor susține spectacole în diverse localități din republică. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#7. IQuiz[RO]-136, ora 19:30

city

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii afli aici.

 

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine