Premieră absolută la Lavender Fest: Lansarea proiectului BRAVISSIMO – o nouă trupă de tenori

BRAVISSIMO
Foto:PC: BRAVISSIMO

Art Group BRAVISSIMO – un grup muzical, fondat în anul 2015, se va lansa oficial în data de 20 iunie 2015 în cadrul festivalului „Lavander Fest”, eveniment în premieră absolută, organizat de Klumea în satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi.

Premiera se va desfășura în aer liber, într-un câmp cu levănțică, unde membrii grupului „BRAVISSIMO”, vor debuta cu un recital de muzică LIVE, alături de Chișinău Youth Orchestra și soliști naționali și internaționali ai muzicii clasice. Membrii acestui grup sunt soliști ai Operei Naționale, dar și artiști ai mai multor colective corale.

Producătorul proiectului este Ion Brătescu care mai este și Prim-Maestru de Cor al Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, dirijor al mai multor colective corale și producător BRAIN BAND. „Cunoașteți foarte bine că am fondat „Brio Sonores”, unde am început totul de la zero, cu majoritatea membrilor fără studii muzicale și doar prin muncă laterală și cu ajutorul lui Dumnezeu am arătat lumii acest proiect. În BRAVISSIMO doresc să-mi continui gândurile și ideile, să creez în continuare muzică frumoasă, numai că de data aceasta alături de profesioniști!”, spune Ion Brătescu.

Citește și „Mai mult de 10 motive ca să vii sâmbătă la primul Festival al Levănțicii din Moldova

Pentru proiectul BRAVISSIMO, producătorul și-a propus să aducă publicului larg cât mai multe creații frumoase, eleganță, prestații de excepție, colaborări inedite și muzică valoroasă.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate online prin intermediul site-ului iTicket.md sau la numărul de telefon 069015019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine