Ilan Șor asigură că în câteva luni se vor vedea rezultate palpabile la Orhei

ilansor
Foto:sputnik.md

„Victoria în alegeri este un început de cale. Aceasta nu va fi una uşoară. Nimeni nici nu a promis că va fi uşoară, dar o vom parcurge şi vom învinge”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, omul de afaceri Ilan Şor.

Ilan Șor şi echipa „Ravnopravie” au obţinut o victorie impunătoare la alegerile din 14 iunie. Conform ultimelor date, pentru candidatura lui Ilan Șor în functia de primar al oraşului Orhei au votat 62% din alegători, iar 41% din orheieni şi-au dat voturile pentru echipa „Ravnopravie” în consiliul orăşenesc Orhei, informează Tribuna. 

„Astfel, majoritatea impunătoare a orheienilor a demonstrat că oraşul lor are o speranţă pentru un viitor frumos, plin de schimbări spre bine”, a menţionat Șor.

Acesta a spus că, încă fiind candidat la funcţia de primar, a început realizarea programului propus, precizând că unele lucruri s-au făcut, dar încă şi mai multe urmează să fie făcute.

„Tot ce am promis va fi îndeplinit până la capăt. În decurs de o lună – două se vor vedea rezultatele. Va fi un grafic clar de îndeplinire a promisiunilor ce ţin de infrastructură, iluminat etc.”, a declarat Ilan Şor.

El le-a mulţumit orheienilor pentru susţinere şi a dat asigurări că nu-i va dezamăgi, iar Orheiul va deveni campion printre oraşele Moldovei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine