PLDM: Decizia domnului Gaburici este regretabilă

PLDM
Foto:PC: unimedia.info

Liderul PLDM, Vlad Filat, și-a exprimat regretul vizavi de gestul Premierului Chiril Gaburici de a-şi anunţa demisia, într-un briefing de presă, susținut recent.

„Regret că domnul Prim-ministru Chiril Gaburici a trebuit să ia această decizie. Este o decizie regretabilă, având în vedere situația în care se află Republica Moldova la ora actuală. În același timp, este o decizie firească, în lumina ultimelor informaţii privind suspiciunile despre studiile sale. Apreciez acest pas ca fiind unul demn, curajos şi care va servi drept precedent pentru clasa politică din Moldova. E regretabil că multe lucruri nu vor fi duse la un bun sfârșit. În acest moment, este de datoria noastră să identificăm cât mai rapid soluţii pentru situaţia deloc uşoară şi să asigurăm o guvernare eficientă”, a menționat liderul liberal-democraţilor.

Vlad Filat a subliniat că va demara imediat dialogul pentru identificarea unei soluţii privind crearea majorităţii parlamentare. Acesta a precizat că deja a discutat cu Președintele Nicolae Timofti, cu liderul PD, Marian Lupu, dar urmează să discute și cu liderul PL, Mihai Ghimpu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine