Azi, la Chișinău, cei mai informați alegători vor fi premiați

csd
Foto:PC: CEC

Echipa de informare a Comisiei Electorale Centrale cu privire la alegerile locale din 14 iunie își finalizează astăzi activitatea, premiind, în cadrul unui concurs civic, alegătorii care sunt cei mai informați.

Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi, 12 iunie 2015, este ultima zi de informare a alegătorilor prin intermediul echipei mobile. Astfel, începând cu ora 9:30, microbuzele promoționale vor staționa la Chișinău și anume în Parcul Catedralei (Piața Marii Adunări Naționale) și Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire” (str. Miron Costin).

Echipa mobilă va desfășura o victorină în cadrul căreia participanții își vor etala cunoștințele din domeniul alegerilor. Câştigătorii şi cei mai activi participanţi la concurs vor fi premiaţi. De asemenea, se vor distribui fluturaşi cu informaţii despre diferite aspecte ale procesului de votare.

Menționăm că microbuzul promoțional face parte din campania de informare „Votez, înseamnă că trăiesc”, lansată de Comisia Electorală Centrală pentru alegerile locale generale din acest an, cu suportul Programului pentru îmbunătățirea democrației în Moldova prin suport parlamentar și electoral, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Moldova şi finanțat de Guvernul Suediei și Guvernul Norvegiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine