Înscrie-te la un atelier de fotografie pentru a-ți dezvolta abilitățile tehnice și simțul estetic

fotograf
Foto:PC: mycamerajournal.wordpress.com

Fundația Akzente, împreună cu Institutul Goethe organizează un workshop inedit, destinat fotografilor ce doresc să dezvolte propriile proiecte, utilizând Chișinăul ca loc de lansare și inspirație pentru idei.

Acest workshop va avea loc în perioada 6 – 9 iulie curent și va fi condus de către Andrea Diefenbach, fotograf german ce lucrează asupra proiectelor personale de lungă durată și un freelancer pentru revistele naționale și internaționale. Cărțile fotografice ale Andreei au obținut mențiuni onorabile din partea UNICEF, iar „Aids in Odessa” a primit premiul „Lucrarea fotografică documentară a anului 2007/2008” a fundației Wustenrot.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină un singur document în PDF care să includă:
# un mic portfolio de până la 12 poze din cele mai recente proiecte ale tale;
# CV-ul tău sau biografia;
# scrisoarea ta de motivație pentru participare la proiect.

Vor fi selectate 12 persoane care, în prima zi de workshop, vor trebui să aducă un portofoliu printat sau digital pentru a face o mică prezentare despre activitatea sa. De asemenea, participanții trebuie să studieze în prealabil mediul vizual din jurul său, inclusiv scena istorică, socială și comunitară.

În cadrul atelierului, participanții vor învăța cum să-și folosească atuurile tehnice, cum să-și dezvolte simțul estetic în fotografie și abilitățile de editare. În fiecare zi, participanții vor beneficia de tutoriale fotografice care le vor oferi oportunitatea să-și dezvolte propriile viziuni și abilitățile pentru piața competitivă a artei fotografice.

Data limită a înscrierilor este 14 iunie 2015.
Dosarele de participare trebuie să fie transmise pe adresa info@andreadiefenbach.com.

Participanții vor veni cu propriile instrumente de lucru, inclusiv și cu un tripod dacă îl au disponibil. Mai multe detalii despre atelierul fotografic găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine