(video) Trei tineri amenințați cu un pistol și deposedați de bunuri la Botanica

foto4-700×352
Foto:PC: politiacapitalei.md

Trei tineri, locuitori ai Capitalei, cu vârstele cuprinse între 20 şi respectiv 22 de ani, au fost atacaţi şi ameninţaţi cu un pistol de patru persoane necunoscute în timp ce se deplasau pe bulevardul Decebal.

Tinerii au fost deposedați de telefoane mobile, iPad, bani în sumă de 900 lei şi alte bunuri materiale în valoare de 1 400 lei. Imediat după atac, victimele au telefonat la poliţie de la telefonul altei persoane care mergea pe stradă.

La doar 10 ore de la săvârşirea atacului tâlhăresc, poliţiştii i-au identificat şi localizat într-un apartament din sectorul Botanica, pe care-l închiriase în noaptea comiterii infracţiunii, fiind imobilizaţi şi încătuşaţi la faţa locului. Aceştia s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 16 şi 20 ani, dintre care doi de etnie romă, originari din Basarabeasca şi Cimişlia, şi o femeie în vârstă de 32 ani, domiciliată în comuna Tohatin. Fiind efectuate percheziţii autorizate, poliţiştii au depistat pistolul cu care ar fi fost ameninţate victimele, iar banii furaţi au fost cheltuiţi şi bunurile materiale vândute. În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut complicitatea precum şi circumstanţele în care au atacat tinerii.

Ei au fost reținuți pe un termen de 72 ore în Izolatorul de Detenție Provizorie al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetați penal pentru tâlhărie. Potrivit legislației în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 până la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine