Doi tineri au fost reținuți pentru furt dintr-un magazin din satul Puhoi

Рисунок1-700×352
Foto:PC: Poliția Capitalei

Azi dimineață, în jurul orei 04.30, un echipaj mobil de patrulare al Poliţiei capitalei a depistat un automobil de model „Audi A 4”, staţionând la intersecţia străzilor Grenoble cu Nuferilor. Astfel, poliţiştii au observat în interiorul automobilului doi tineri, care aveau un comportament suspect.

La solicitarea forţelor de ordine de a prezenta actele de identitate, aceştia se încurcau în declaraţii. Ulterior, în portbagajul automobilului au fost descoperite mai multe pungi în care se aflau bunuri materiale furate de la un magazin alimentar din satul Puhoi, raionul Ialoveni.

Tinerii s-au dovedit a fi cu vârstele de 23 şi, respectiv, 21 ani, originari din raionul Leova, fiind reţinuţi şi escortaţi la IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru documentare. Conform competenţelor teritoriale, indivizii vor fi predaţi angajaţilor Inspectoratului de Poliţie Ialoveni și riscă să fie cercetaţi penal pentru furt.

Este de menţionat că activităţile de patrulare a sectoarelor din capitală au fost intensificate în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine