#diez a devenit primul ambasador infogr.am din regiunea Moldova, România și Ucraina

ambasador2
Foto:#diez - ambasadorul infogr.am în Republica Moldova

Infogr.am este o platformă de vizualizare a datelor populară în întreaga lume, cu sedii în Riga și San Francisco, o platformă pe care echipa #diez o folosește des în materiale pentru a reprezenta datele vizuale mai lizibil.

Pe infogr.am poți crea simplu grafice și infografice, prin care să redai cât mai concis informația pe care vrei să o transmiți cititorului. Vedeți aici un ghid de pe The Guardian cum puteți crea infografice pe infogr.am.

 

Ambasadorii infogr.am
Ambasadorii infogr.am

În lista ambasadorilor infogr.am, în acest moment se numără 92 persoane din întreaga lume, care sunt comunicatori, jurnaliști, designeri, profesori sau data geeks.

 

Ambasadorii infogr.am în lume
Ambasadorii infogr.am în lume

Fiind ambasador infogr.am, ești conectat cu întreaga rețea, participi la traininguri online de vizualizare a datelor, testezi beta orice schimbare de pe infogr.am și organizezi evenimente/traininguri despre cum să transmiți informația mai frumos.

Site-ul de știri pentru tineri #diez, reprezentat de Alexandru Lebedev, devine primul ambasador infogr.am din regiunea Moldova – România – Ucraina. Creatorii infogr.am spun că rețeaua se extinde și atunci când vor apărea mai mulți ambasadori într-o regiune, se vor organiza evenimente locale de vizualizare a datelor. Între timp, aceștia au grijă ca ambasadorii să posede cât mai multe cunoștințe și informații din domeniu.

 

#diez - primul ambasador infogr.am în Republica Moldova
#diez – primul ambasador infogr.am în Republica Moldova

Printre cele mai populare instituții care folosesc infogr.am se numără: Euronews, The Next Web, The Huffington Post, El Confidential, Transparency International sau Cambridge University.

Puteți încera să creați gratuit grafice și inforgrafice aici: Infogr.am.

 

Infogr.am
Infogr.am
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine