Studiază și vara! Iunie ți-a pregătit noi cursuri online gratuite

studiu
Foto:Învață strategic în această vară, PC: rand.org

Deși anul școlar a luat sfârșit, nu trebuie să încetezi să-ți dezvolți abilitățile prin intermediul studiului continuu ce-ți este oferit de către portalurile online de cursuri.

Coursera vine și în această lună cu o serie de cursuri utile pentru tine. Dacă dorești să progresezi în engleză, apelează la studiul compunerilor, dezvoltă-ți abilitățile în marketing și vezi dacă-ți este pe plac acest domeniu sau află care sunt conceptele de bază ale popularității. Întreaga listă de cursuri o găsești aici, iar mai jos – cele, pe care echipa #diez le-a selectat pentru ca luna iunie să fie mai productivă.

#1. Introducere în marketing

 

PC: valuerelations.it
PC: valuerelations.it

Cursul începe pe 1 iunie
Durata: 4 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea din Pennsylvania

Învață conceptele fundamentale ale marketingului prin intermediul acestui curs ce îți va explica cum un potențial client ia anumite decizii. Temele-cheie includ strategiile de branding, strategiile de marketing centrate pe consumator, noile descoperiri în domeniu. După ce vei absolvi cu succes acest curs, vei putea aplica noi abilități dezvoltate în viața reală a provocărilor de afaceri.

 

#2. Îmbunătățește-ți abilitățile de angajare și cariera ta

 

PC: jobinterviewsecrets.al3co.com
PC: jobinterviewsecrets.al3co.com

Cursul începe pe 1 iunie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea din Londra

Acest curs este diferit de celelalte lecții disciplinare pe Coursera. Prin intermediul lui, vei putea să recunoști abilitățile tale și puterea acestora, precum și cum să articulezi preferințele tale cu viitorii angajatori sau instituțiile academice. La finalizarea acestui curs, vei putea să identifici oportunitățile ce-ți vor îmbunătăți cariera, sumariza realizările tale în conformitate cu ambianța de lucru la potențialii angajatori și nu doar.

 

#3. O viață fericită și împlinită

 

PC: jenningswire.com
PC: jenningswire.com

Cursul începe pe 16 iunie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Școala Indiană de Business

Acest curs te va învăța să înțelegi care sunt „cele 7 păcate ale fericirii”, dar cum să le învingi cu „cele 7 deprinderi ale oricărui om fericit”. Cursul conține o varietate de informație, îmbinată util și extrasă din domenii ca psihologia, neuroștiința, teoria comportamentului. La finalizarea cursului, studenții care au fost diligenți la ore și au îndeplinit exercițiile necesare, nu doar vor avea o înțelegere mai bună despre știința fericirii, dar vor fi semnificativ mai fericiți.

 

#4. Programarea aplicațiilor mobile pe sistemele de Android, partea I

 

PC: services.flikie.com
PC: services.flikie.com

Cursul începe pe 17 iunie
Durata: 4 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Maryland, College Park

Acest curs te introduce în lumea designului și implementării aplicațiilor Android pentru aplicațiile mobile. Tu vei putea dezvolta aplicațiile de la baze, făcând cunoștință cu conceptele de Java, vei învăța cum să înființezi un Android Studio, să participi la diferite activități și să creezi o interfață simplă pentru utilizator, ca, eventual, aplicația tă să lucreze fără probleme.

 

#5. Psihologia popularității

 

PC: Facebook/ Veriga
PC: Facebook/ Veriga

Cursul începe pe 22 iunie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Carolinei de Nord la Chapel Hill

Nivelul popularității pe care l-ai simțit în copilărie și în adolescență te afectează și în prezent într-o măsură pe care tu nu o realizezi. În cadrul acestui curs vei descoperi cum psihologii studiază popularitatea și cum conceptele sale pot fi folosite în viața ta de adult pentru a avea mai mult succes la serviciu, în rolul tău de părinte și cum să ai o viață mai fericită.

 

#6. Scrierea corectă a compunerilor în engleză

 

PC: english-study-online.com
PC: english-study-online.com

Cursul începe pe 26 iunie
Durata: 9 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Duke

Participantul va obține în cadrul acestui curs o bază universitară în ceea ce privește scrierea valoroasă și corectă. Studenții vor învăța cum să citească atent, să scrie argumente efective, să înțeleagă procesul de scriere, să abordeze alte idei, să citeze cu exactitate și să alcătuiască proză puternică. Cursul va avea o ambianță de workshop.

Studiu plăcut!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine