Participă la Festivalul Sziget și evoluează pe scena Insulei Libertății

CsudaiSándor1
Foto:PC: Sziget.hu/ Sándor Csudai

Oaspeți din peste 80 de țări vin la Sziget, devenind szitizeni ce au șansa nu doar să meargă la concerte, dar și să participe la numeroase activități precum Vânătoarea Sziget, să se odihnească în Chill Garden, să vizioneze performanțele miraculoase în Cirque du Sziget sau să se plimbe prin Luminarium. Și dacă tot în programul muzical vei vedea zeci de nume cunoscute din industria muzicii, la sigur ți-ai dori ca tu și trupa ta să evoluați pe scena Insulei Libertății.

Festivalul Sziget primește cu mare drag trupele care vor să-și prezinte creația pe scenele multiculturale. Iată de ce, ești îndemnat să te înscrii în lista potențialelor trupe ce vor evolua la Sziget.

Iată ce vor obține prin participarea trupei tale:

# Vei cânta pe scena Sziget în una din zilele dintre 12 și 16 august;
# Vei putea aduna în buzunarul trupei 1.500 de euro;
# Vei avea parte de intrare gratuită în timpul evenimentului cu o noapte cazare gratuită pentru părțile ce călătoresc, adică pentru membrii trupei și un membru al personalului tehnic;
# Concertul trupei tale va putea fi urmărit de oricine din cei peste 400 de mii de vizitatori ai evenimentului;
# Vei avea șansa să vezi și să asculți artiști notorii, precum Robbie Williams, Interpol, Florence and The Machines, Limp Bizkit și nu doar. Întregul program îl găsești aici.

 

PC: Sziget.hu/ Balázs Mohai
PC: Sziget.hu/ Balázs Mohai

Criteriile de eligibilitate, precum și alte detalii importante sunt:

# Trebuie să ai un profil Premium Start, Silver sau Gold valid pe gigmit;
# Este esențial să completezi corect formularul și să incluzi toate canalele social media ale trupei (Facebook, Soundcloud, etc), astfel încât organizatorii să poată contacta persoanele corecte în caz că aceștia vor avea întrebări;
# În cazul în care nu incluzi canalele de social media, șansele de a participa la Sziget vor scădea;
# Artiștii selectați vor evolua pe scena Sziget într-o performanță de cel puțin 50 de minute, iar maximum – de 60 de minute;
# Scena va fi aleasă de către un juriu prestigios, membrii căruia sunt artiști reprezentativi ai unor stiluri variate de muzică sau sub-domenii ale industriei muzicale.
# Doar trupele selectate vor fi contactate direct de către organizatori.

 

PC: Sziget.hu/ Balázs Mohai
PC: Sziget.hu/ Balázs Mohai

După selectarea trupelor, acestea vor trebui să prezinte un rider tehnic. Mai multă informație, precum și formularul de aplicare, găsești aici. Dealine-ul aplicărilor este 12 iunie. Nu ezita să reprezinți Moldova la unul dintre cele mai bune festivaluri europene.

Festivalului recent i-a fost atribuit titlul de „Best European Major Festival” pentru a doua oară în ultimii patru ani. Aspectul multicultural al evenimentului caracterizează conceptul de Insulă a Libertății, festivalul având loc între 10 și 17 august și găzduind zeci de artiști de vază din lumea muzicii. Urmărește #diez pentru alte detalii despre Sziget.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine