(foto, video) Alegeri locale: Monica Babuc vrea să fie Primarul tuturor familiilor din Chișinău

monicababuc2
Foto:Monica Babuc la lansarea ei în campanie electorală PC: Facbeook/ Monica Babuc

Duminică, 24 mai, candidatul Partidului Democrat din Moldova la Primăria Municipiului Chișinău, Monica Babuc, s-a lansat în campanie electorală, iar proiectul ei pentru Chișinău este Primăria Familiei Tale.

Alternativă la actuala Primărie: Monica Babuc le propune chişinăuienilor Primăria familiei tale: „Chișinăul are nevoie de mai puțină politică și de mai multe fapte bune, iar aceste fapte bune încercăm să le adresăm celor care au cea mai mare nevoie de ea – Familiilor Chișinăului, familiilor tinerilor cu copii mici, familiilor persoanelor care sunt angajate în câmpul muncii și au copii la școală și la universitate, familiilor care sunt deja la odihna bine meritată și au nevoie de grijă și atenție”, spune Monica Babuc.

 

Primăria Familiei Tale PC: Monica Babuc/ Facebook
Primăria Familiei Tale PC: Monica Babuc/ Facebook

Printre problemele Chișinăului pe care vrea să le rezolve, ea a menționat drumurile Chișinăului, lipsa parcărilor, lipsa iluminării în interiorul cartierelor, parcurile care sunt prost amenajate și prost îngrijite, lipsa locurilor de joacă pentru copii, lipsa căilor de acces pentru persoanele cu dizabilități în instituțiile administrației publice locale și centrale, etc.

În cadrul lansării în campanie electorală, s-a deschis și sediul de consultanţă juridică-administrativă şi pe diverse probleme cetăţeneşti pe str. Titulescu nr. 1. Aici, cetățenii vor fi îndrumați și li se vor oferi diferite soluții la problemele cu care se confruntă de către echipa de experți ai candidatului Monica Babuc.

 

Monica Babuc - candidatul PDM la Primăria Chișinău PC: Monica Babuc/ Chișinău
Monica Babuc – candidatul PDM la Primăria Chișinău PC: Monica Babuc/ Chișinău

La sediul Primăriei familiei tale vor aștepta solicitările oamenilor jurișiti, specialiști în probleme cetățenești și, de asemenea, a fost înființat și un call center pentru solicitări telefonice. Monica Babuc a informat că un grup de tineri și experți merg de la ușă la ușă și împart inclusiv formulare, pe care oamenii pot scrie problemele pe care le au şi pe care le pot trimite gratuit, prin poştă, către Primăria familiei tale.

Primăria familiei tale este deschisă în fiecare zi, între orele 9:00 şi 19:00.

Platforma campaniei Monicăi Babuc o găsiți aici: Monica Babuc.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine