ONG-urile pot câștiga granturi din partea Ambasadei Marii Britanii

uktigovukgreatbritain
Foto:PC: ukti.gov.uk/greatbritain

Ambasada Britanică lansează concursul de granturi al Fondului pentru prevenirea conflictelor, susținerea stabilității și securității și acceptă propuneri de proiect din partea organizațiilor care au experiență de lucru în domeniul transformării conflictelor și susținerii măsurilor de promovare.

Scopul Fondului pentru prevenirea conflictelor, susținerea stabilității și securității (CSSF) este de a contribui, prin intermediul proiectelor, la consolidarea participării civice și politice în procesul de transformare a conflictului și societății din Republica Moldova.

Programul CSSF își propune drept scop consolidarea capacităților cetățenilor și a guvernanților în abordarea problemelor generate de conflict întru crearea unui mediu de cooperare dintre oficiali și cetățeni, inclusiv cei din UTA Gagauzia și Transnistria.

O astfel de cooperare este menită să schimbe statutul problemei transnistrene și să prevină crize pe întreg teritoriul republicii. Sunt binevenite propunerile de proiect menite să consolideze capacitățile autorităților centrale și regionale, precum și ale societății civile, de realizare a unor schimbări comportamentale cu scopul prevenirii escaladării crizei/conflictului.

Sunt binevenite propunerile de proiect din partea organizațiilor neguvernamentale internaționale și naționale, parteneriatele vor fi considerate un avantaj. Proiectele selectate urmează să fie puse în aplicare între 15 iunie 2015 și 31 martie 2016. Mai multe informații puteți afla aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine