Recomandări de evenimente pentru miercuri, 20 mai

large (1)
Foto:PC: weheartit.com

Ziua de miercuri e plină de evenimente colorate. Profită din plin de lista noastră de recomandări.

#1. Food & Drinks 2015

event5

De la ora 10:00 la Moldexpo are loc expoziţia internaţională specializată „Food & Drinks” – unica manifestare cu profil alimentar din Republica Moldova, care se va desfăşura în perioada 20–24 mai 2015. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

 

#2. TVC FINALA

event 1

Asociația studenților și rezidenților vă invită la TVC. Evenimentul are loc la Palatul Național începând cu ora 17:30. Biletele costă de la 40 la 60 de lei. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#3. Comunicarea în doi. Tainele și tehnicile comunicării în cuplu

event2

La Tucano Coffe se organizează un nou training care te va ajuta să vezi cum e să fii femeie de succes într-o relație de succes, să descoperi psihologia comunicării într-o relație, să afli care sunt problemele de cuplu și metodele de soluționare a lor. Trainingul are loc de la ora 18:00. Detalii – pe Facebook.

 

#4. Confesiunile lui Constantin Cheianu

event3

De la ora 19:00 jurnalistul Constantin Cheianu te invită la o sesiune de confesiuni. Biletele pot fi procurate la Casele Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici. Evenimentul are loc la Summit Events. Intra pe Facebook pentru detalii.

 

#5. IQuiz[RU]-157

eventtt

O nouă zi de miercuri ne aduce o nouă seară de quiz. Ia-ți prietenii și vino la Pizza Celentano (bd. Mircea cel Bătrân 4/6). Detalii – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine