(foto) Alina Bargan a fost desemnată cea mai frumoasă studentă de la USM

1012973_377133952474414_6903462088181935440_n
Foto:PC: Facebook/Bargan Alina

Câștigătoarea concursului de frumusețe și inteligență „Miss USM 2015” a fost desemnată Alina Bargan, studentă la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative.

Înainte de concurs tânăra ne-a declarat că Miss USM reprezintă pentru ea o nouă oportunitate pentru a pune în aplicare capacitățile intelectuale, talentul și o prestație scenică impecabilă. „Este cert faptul că e o experiență importantă pentru mine, deoarece iubesc să activez în diverse domenii, să fiu în centrul atenției, să ofer publicului energia și stimulul pentru a aprecia la justa valoare nu doar frumusețea fizică, dar și calitățile, scopurile și aspirațiile ce-mi definesc felul de a fi”, ne-a mărturisit Alina.

 

PC: Facebook/Valeria Canţîr
PC: Facebook/Valeria Canţîr

La cea de-a treia III-a ediție a concursului au participat 9 studente de la Facultatea de Ştințe Economice, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Facultatea de Arte Frumoase, Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, Facultatea de Drept și Facultatea de Psihologie.

Concursul s-a desfășurat în 5 probe: prezentarea, proba secretă/proba de inteligență, dansul, numărul artistic și defilarea în rochii de seară.

Cum mai multe detalii despre cum s-a desfășurat concursul revenim cu un material mai amplu.

 

PC: Popov Stanislav
PC: Popov Stanislav
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine