Cele mai ieftine bilete la EURO 2016 vor costa 25 de euro

prizes1
Foto:Foto simbol. PC: <a href="http://en.eqpredictor.uefa.com/CleverTV/clients/uefa/images/qualifying/prizes1.png" target="_blank">UEFA.com</a>

UEFA a anunțat detaliile cu privire la procesul de vânzare a biletelor pentru UEFA EURO 2016, în scopul de a asigura ca mai mulți fani ai fotbalului să poată fi prezenți la primul turneu final european cu 24 de echipe.

Suporterii și amatorii de fotbal se pot înregistra acum pe portalul de bilete UEFA EURO 2016. Circa un milion de bilete sunt disponibile în etapa inițială de aplicare care se desfășoară în perioada 10 iunie – 10 iulie.

Portalul de bilete este deschis pentru înscrieri începând cu data de 12 mai 2015, până când se va da startul procesului de vânzare cu durata de o lună, care începe pe 10 iunie 2015. Acea fereastră va rămâne deschisă până pe 10 iulie 2015, prezentând datele turneului final din Franța de anul viitor.

Un milion de bilete sunt de vânzare în această fază inițială, iar biletele cu prețul de 25 de euro sunt disponibile în 43 din cele 51 de meciuri. Alocarea se va face independent de vremea trimiterii cererii. Odată ce perioada de aplicare este închisă, va exista un proces de selecție aleatorie pentru determinarea candidaților pentru toate acele meciuri care au fost suprasolicitate.

Biletele nu vor fi vândute la stadioane în timpul campionatului, deși fanii își vor putea vinde biletele nedorite la valoarea nominală prin intermediul platformei oficiale de revânzări în perioada martie – aprilie 2016. Acest lucru va permite fanilor să cumpere bilete de la alți suporteri, prin UEFA, evitând riscul de a primi bilete nevalide și având asigurarea că adevărații vânzători își vor întoarce banii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine