Simte atmosfera europeană, petrece-ți vara în Italia sau Austria

globexcollage
Foto:Globex te trimite în Italia sau Austria

Acum ai frumoasa posibilitate de a îmbina voluntariatul cu călătoriile și de a-ți organiza o vacanță de vară de neuitat cu ajutorul programului Globex.

Italia 

 

Globex te trimite în Italia
Globex te trimite în Italia

Pentru iubitorii de spagheti și cultura italiană, programul Globex îți propune un proiect de voluntariat în Roma, cu denumirea EduChange. Aria de activitate a proiectului este educațională, iar perioada desfășurării este de pe data de 15 iunie până pe 31 iulie. Pentru proiectul dat sunt necesare persoane proactive, sociabile, care cunosc limba engleză sau italiană și sunt studenți la una dintre facultățile: pedagogie, științe ale educației sau la alte facultăți legate de științele sociale. Pe parcursul proiectului, organizatorii asigură mâncarea, cazarea și o groază de amintiri frumoase.

Doritorii pot aplica  aici: O vară în Italia.

Austria

.

Globex te trimite în Austria
Globex te trimite în Austria

English Camp este un proiect educațional desfășurat de pe data de 20 iunie până pe 5 septembrie, în orașul Salzburg. Persoanele care aplică, vor avea oportunitatea să obțină experiență de lucru în echipă, să-și dezvolte abilitățile de comunicare, dar și să interacționeze cu oameni noi.

Aria de activitate a proiectului este la fel educațională. Participanții la proiect vor avea oportunitatea să lucreze într-o tabără de vară, alături de alți internaționali și să instruiască copiii. Cerințele de bază sunt: cunoașterea limbii engleze (cunoașterea limbilor rusă și germană este un avantaj), să aibă abilități de predare și să poată să acorde primul ajutor. Organizatorii asigură mâncarea, cazarea, dar și 50 de dolari săptămânal, bani de buzunar.

Doritorii pot aplica  aici: O vară în Austria.

 

Globex
Globex

Globex este un program organizat de către AIESEC Chișinău, care îți oferă posibilitatea să lucrezi într-un proiect social, desfășurat în una dintre cele 124 de țări participante ale programului. Direcțiile de activitate în general sunt bazate pe domeniile educațional și comunitar. Durata proiectelor începe de la 6 săptămâni, iar cazarea este asigurată de către țara-gazdă. Unele proiecte asigură și alimentația participantului.

Mai multe informații despre program, dar și alte proiecte le găsiți pe pagina de Facebook a programului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine