La ce evenimente mergem miercuri, 13 mai

large (1)
Foto:PC: weheartit.com

O nouă zi de miercuri se face remarcată prin câteva evenimente la care noi vă recomandăm să mergeți pentru timp petrecut frumos în compania prietenilor.

#1. Expoziția de fotografie „Pentru că trăiesc aici”

event1

Centrul de Informaţii „GENDERDOC-M” şi Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” vă invită la expoziţia de fotografie „Pentru că trăiesc aici”: Viețile persoanelor LGBT din Moldova în fotografiile Annikăi Keller. Expoziția se deschide de la ora 19:00 la Biblioteca Municipală și durează câteva zile. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#2. Training: fii femeia care inspiră

event5

Fetele sunt invitate la un training la Tucano Coffee (str. Pușkin, 15) care le va învăța cum să-și păstreze energia și cum să devină o sursă de energie. Trainingul începe la ora 18:00. Vezi detalii aici.

 

#3. HOSPICE Angelus Big Trivia Quiz Night

event4

O competiție sănătoasă vă așteaptă la Gallo Pub începând cu ora 18:30. Ia-ți prietenii și vino la o seară de quiz marca Hospice Angelus. Detalii vezi pe Facebook.

 

#4. Miss USM 2015

event3

De la ora 20:00 vino să-ți susții participantele preferate la competiția universitară Miss USM 2015. Evenimentul are loc la Faraon. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Detalii aflați aici.

 

#5. Night Quest sez. III

event

După o pauză lungă, Night Quest se reîntoarce pentru tine cu puteri noi. Vino cu prietenii tăi în seara questurilor să vă încărcați cu energie pozitivă de primăvară și să oferiți creierului o doză de cunoștințe. Intrați aici pentru detalii. Evenimentul are loc PartyZAN game private club de la ora 20:00.

 

#6. IQuiz[RU]-156

event2

E o zi de miercuri dedicată quizurilor. Așa cum sunteți obișnuiți, City Quest vă invită la o nouă ediție de quiz. Adresa o cunoașteți: Pizza Celentano (bd. Mircea cel Bătrân, 4/6) de la ora 20:00. Aici intrați pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine