Sărbătorește Ziua Europei la Cupa Europeană de Ce? Unde? Când?

europeana
Foto:PC: Uniunea Internaţională a Tineretului (UITe)

Uniunea Internaţională a Tineretului organizează un eveniment distractiv și intelectual dedicat Zilei Europei și anume Cupa Europeană de Ce? Unde? Când?, unde doritorii își pot testa cunoștințele în ceea ce privește Uniunea Europeană, Consiliul Europei și continentul european în genere.

Cupa Europeană va fi constituită din 5 runde a câte 10 întrebări. Deocamdată, la acest eveniment s-au înscris 9 echipe. Doritorii de a participa la Cupa Europeană pot să-și înscrie echipele direct pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii promit surprize plăcute pentru participanți, iar câștigătorii Cupei vor primi în dar un set de cărți despre Uniunea Europeană.

Dacă nu poți participa, însă dorești să oferi o mână de ajutor organizatorilor Cupei Europene, ești invitat să ocupi poziția de voluntar al evenimentului, fiind autor de întrebări, fotograf sau „rândunică”. Scrie-le organizatorilor și vei fi contactat cât de curând posibil.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 mai, la ora 14:00, în cadrul Scuarului Cehov. Întrucât timpul de afară este nehotărât, echipele sunt îndemnate să ieie ceai și pături.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine