Evenimentele la care poți ajunge miercuri, 6 mai

large (1)
Foto:PC: weheartit.com

E din ce în ce mai vară. Din acest motiv și datorită faptului că avem evenimente frumoase la care să mergem, #diez vă invită să ieșiți din case și să aflați ce se mai organizează prin oraș.

#1. Oratorul USM

event1

Începând cu ora 14:00 la USM are loc finala concursului „Oratorul USM”. Vino să-ți susții preferații și să le asculți discursurile. Pentru detalii accesează pagina de Facebook.

 

#2. Cupa Inter-universitară 2015 la Brain Ring

event2

Are loc a patra ediţie a Cupei Inter-universitare la Brain Ring. Jocurile se vor desfăşura în Aula blocului A a Academiei de Studii Economice din Moldova, începând cu ora 17:30. Participarea este gratuită, iar cele mai bune echipe vor fi premiate. Detalii vezi aici.

 

#3. Arta Comunicării. Comunicarea non-verbală

event3

Participă la trainingul, care are loc la Tucano Coffee (str. Pușkin 15) începând cu ora 18:00. Vei afla despre importanța acestui tip de comunicare, percepția celorlalți sau cum să folosim gesturile în timpul unui discurs. Pentru detalii accesează pagina de Facebook.

 

#4. Madness Open Air

event 4

La Universitatea Agrară (Mircești 22/4) intrarea la Madness Open Air este liberă. Ia-ți prietenii și alătură-te distracției. Vezi aici mai multe detalii.

 

#5. Artă în Uptown

event5

Începând cu ora 18:00, localul Uptown se umple de artă. Recital de poezie, expoziție de fotografie, picturi, prezentare de scurt metraj și recital de saxofon. Dacă vrei să petreci seara de miercuri în acest stil, alătură-te evenimentului. Detalii despre bilete – pe iticket.md.

 

#6. Autocinema 2015

event 6

Sezonul filmelor este deschis. Vino la Autocinema de la ora 21:00 pentru a viziona o altă proiecție de succes. Detalii despre bilete și program găsiți pe iticket.

 

#7. IQuiz[RU]-155

event7

Începând cu ora 20:00 sunteți invitați împreună cu prietenii la quiz. Întrebări, competiție și o seară frumoasă este garantată. Aici ai mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine