(foto) Cele mai publicitare meme-uri cu panourile „Va fi mai bine …”

trolmaibine5
Foto:PC: moldovesti.info

Mulți se întreabă de ce lupta pentru Primărie trebuie să fie un circ politic, de aceea echipa #diez a colectat cele mai interesante meme-uri care au apărut după plasarea panourilor publicitare și a celor de la PL cu sloganul „Va fi mai bine …”.

Ce spune Dorin Chirtoacă despre panouri?

 

Panoul PL din 2015 PC: reclame.md
Panoul PL din 2015 PC: reclame.md

„Chișinăul a depășit falimentul, criza economico-financiară și cunoaște în prezent o dezvoltare stabilă și durabilă, cu toate problemele care au mai rămas de rezolvat. Toate acestea, pe bună dreptate, vor constitui teme de discuție și dezbatere în următoarele două luni.

Dincolo de aceasta, cu toții știm și conștientizăm că nouă tuturor, și Chișinăului, și Republicii Moldova, ne poate fi mai bine doar în Uniunea Europeană. Minciuna roșie nu este pentru Chișinău și nici pentru Moldova.

Ceea ce vedeți în imagine nu este slogan, este o replică, să-și știe locul. Să păstreze minciuna pentru ei și sufletele lor, dacă le mai au. Sloganul va fi la timpul său.”

Ce spune Igor Dodon despre panouri?

 

Panoul lui Igor Dodon din 2015 PC: reclame.md
Panoul lui Igor Dodon din 2015 PC: reclame.md

„Cei de la Partidul Liberal iarăși se comportă ca niște diletanți. Ei sunt în criză de idei și încearcă să plagieze sloganul socialiștilor – „Va fi mai bine”.

Așa au procedat și în 2011, dar au reușit doar să asocieze și mai puternic sloganul „Soluția” cu Igor Dodon.

De această dată, prin plagiere, liberalii contribuie la transformarea sloganului „Va fi mai bine” în principalul slogan al campaniei electorale din acest an, care este deja asociat cu socialiștii.

Mulțumim diletanților liberali că ne turnați apă la moara socialiștilor. Apropo: liberalii recunosc că situația în mun. Chișinău și în țară e proastă și trebuie să fie mai bine. Numai că mai bine va fi doar cu socialiștii la Primării și la guvernare. Zinaida Grecianîi va fi Primar de Chișinău și abia atunci în Chișinău va fi mai bine.”

Ce spun internauții despre panourile publicitare?

 

trolmaibine
PC: Demotivarea
trolmaibine2 chisinau terminat
PC: Chisinaul Terminat
trolmaibine3 mardare
PC: Mardare
trolmaibine4 luchianiuc
PC: Luchianiuc
trolmaibine5
PC: moldovesti.info
trolmaibine6
PC: Moldovesti.info
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine