Trei tineri au murit în urma unui accident în Chișinău

1535049_891476640894324_8729937613206449176_n
Foto:PC: ProTV

Două persoane au murit, iar alte două au ajuns la spital după un accident rutier produs vineri după-amiază la ieşirea din capitală dinspre cartierul Poşta Veche. Maşina în care se aflau tinerii cu vârsta de 23 -25 de ani, s-a ciocnit într-un pilon amplasat pe zona verde de separare a sensurilor de circulaţie. Tinerii erau originari din Chișinău și Călărași.

Solicitat de IPN, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat că preliminar s-a constat că automobilul se deplasa cu exces de viteză. La faţa locului este vizibilă urma de frânare. Se presupune că, având exces de viteză, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în pilon. Impactul a fost violent, şoferul a murit pe loc. La faţa locului s-a deplasat o echipă de descarcerare.

Petru Craveţ, responsabil pentru relaţiile cu presa la Centrul Naţional de Medicină Urgentă, a declarat că cei 3 pasageri din maşină, printre care şi o fată, au fost internaţi în secţia reanimare în stare gravă. Unul dintre aceștia însă nu a supraviețuit.

UPDATE: Tânăra care se afla în automobil a decedat la spital.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine