(video) #KESAFAK – campania care pledează pentru respectarea drepturilor consumatorului

kesafak5
Foto:#kesafak

Campania #KESAFAK a fost lansată de un grup de inițiativă care vizează o serie de consumatori care au fost nedreptățiți de un număr de companii din Moldova.

Drept răspuns, campania vrea să sensibilizeze opinia publică prin intermediul unor video-uri puțin ironice, în speranța că vor reuși să corecteze status-quo-ul existent acum. Campania a fost lansată astăzi, 22 aprilie 2015 și va dura 30 de zile.

„Fiecare dintre noi se confruntă cu situații penibile atunci când mergem la bancă, suntem la o cafea cu prietenii sau cumpărăm un frigider. Atitudinea personalului companiilor lasă de dorit în Republica Moldova. Drept dovadă a fost lansată o inițiativă de sensibilizare a opiniei publice ce subliniază problemele cu care se confruntă consumatorul moldovean. Inițiativa KESAFAK a lansat o serie de video-uri care evidențiază un șir de probleme cu care ne ciocnim destul de des”, a spus, pentru #diez, unul din organizatori.

 

#kesafak
#kesafak

Necesitatea campaniei

De câte ori ai mers la magazin și comercianții nu respectă normele de igienă, pun mâinile pe produse fără a utiliza mănuși? La cafenele ești tratat cu indiferență, chelnerii se mișcă încet. De câte ori ai mers la bancă și ai fost întâmpinat cu tradiționalul „Vă ascult!”, în loc de „Bună ziua”.

Te-ai confruntat cu o situație similară? Împreună vom spune lucrurilor pe nume. Privește video-urile pe Youtube, postează pe Instagram cu hashtag-ul #kesafak. Distribuie, comentează, postează video-uri pe pagina noastră de Facebook.

Dacă vrem să schimbăm situația spre bine, e important să arătăm că aceste probleme există și ne confruntăm cu ele aproape zilnic. Tu ce faci când ești nedreptățit? Taci și înghiți sau lupți până la capăt?

Grupul de inițiativă al proiectului #KESAFAK pune sub lumina reflectoarelor cele mai stringente probleme ale consumatorului moldovean în speranța că vom reuși să corectăm starea de fapt. Dacă nu spunem lucrurilor pe nume, nu vom fi în stare să evoluăm ca o societate civilizată, în care clientul este respectat.

kesafk1
#kesafak
kesafak4
#kesafak
kesafak3
#kesafak
kesafak2
#kesafak
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine