De ce „50 shades of Wine of Moldova” sunt mai bune ca „50 shades of Grey”

IMG_0447
Foto:PC: Purcari Wines/ Facebook

Persoanele pasionate de vinurile autohtone au ocazia să savureze cele mai selecte vinuri albe și rosé în cadrul ediției a VIII-a a Vernisajului Vinului, eveniment ce are scopul de a educa cultura vinului în rândurile moldovenilor.

Echipa #diez te asigură că vei avea parte de o seară de neuitat, beneficiind de o serie de masterclass-uri interesante și discutând cu oaspeții evenimentului despre arta și cultura vinului. Iată de ce, am selectat o serie de motive de ce trebuie să dedici seara de 23 aprilie evenimentului Vernisajul Vinului, ediția „Buchet de Primăvară”.

#1. Vei deveni expert în vinuri, nu doar vei revedea clișee.

 

PC: Vernisajul Vinului
PC: Vernisajul Vinului

În cadrul acestui vernisaj vei avea ocazia să deguști o colecție fină de vinuri selecte la un masterclass condus de oaspetele de onoare al evenimentului Cătălin Păduraru, renumit degustător, somelier și critic de vin cunoscut pe meleagurile românești. Masterclass-ul va începe cu o oră mai înainte de Vernisajul propriu-zis și te va costa 50 de lei. La final, fiecare participant va obține o diplomă de expert în vinuri.

 

#2. Va fi prezent un număr record de producători autohtoni de vinuri, nu doar viziunea scriitoarei E. L. James.

 

Vernisajul Vinului, ediția a VII-a
Vernisajul Vinului, ediția a VII-a

Peste 30 de companii vinicole vor prezenta peste 200 de vinuri selecte, 50 dintre care vor fi oferite degustației într-o premieră absolută. Astfel, ai șansa să-ți alegi vinul preferat din acest enorm „Buchet de Primăvară”.

 

#3. Vechea locație „reînnoită”. Mai bine o încăpere mai mare decât unele secrete.

 

Vernisajul Vinului, ediția a VII-a
Vernisajul Vinului, ediția a VII-a

De data aceasta, evenimentul va avea loc în sala mare a Palatului Republicii, pentru a avea spațiu suficient destinat producătorilor și vizitatorilor evenimentului.

 

#4. Vei avea ocazia să discuți cu bloggerii care actualmente descoperă Moldova, nu doar să te uiți la ei pe ecran.

 

PC: Victor Arsene
PC: Victor Arsene

Un grup de 16 bloggeri din România, SUA și Moldova sunt membrii proiectului „Descoperă Moldova”. Prin intermediul acestei călătorii, Orheianca, gazda evenimentului, va familiariza vecinii de peste Prut cu tradițiile, gastronomia și vinurile moldovenești, inclusiv la Vernisajul Vinului. Cunoaște-i pe acești tineri motivați să călătorească pe meleagurile moldave și află mai multe despre impresiile și așteptările în cadrul evenimentului de joi seara, dar și pe pagina proiectului.

 

#5. Vei fi parte a dialogului om – vin și om – industria vinicolă, nu lipsa dialogului dintre Anastasia Steele și Christian Grey.

 

PC: Wine of Mmoldova
PC: Wine of Mmoldova

Vei cunoaște vinurile într-o atmosferă prietenoasă, alegând vinul preferat din cele peste „50 de nuanțe de vinuri”. Te îndemnăm să afli de ce cititorii #diez consideră că vinurile din Moldova sunt cele mai bune din lume.
NB – Dacă întâlnești un grup de cunoscuți la Vernisajul Vinului, nu este necesar să ciocnești paharul cu fiecare în parte – este de ajuns doar să-l ridici în semn de toast şi să îi privești în ochi.

 

#6. Vei învăța arta fotografică a vinului. Așa vei putea pune poze pe instagram fără ca ceilalți să-ți facă report.

 

PC: Vernisajul Vinului
PC: Vernisajul Vinului

Instagramerii înrăiți vor beneficia de un masterclass gratuit în cadrul Vernisajului, condus de către Artur Gurău, CEO al Agenției Digitale „Granat”. Participanții vor fi învățați cum să imortalizeze corect vinul în imagini reușite și în limitele filtrelor potrivite.

 

#7. Devii în mod automat participant la tombola Vernisajului. La Cinema nu te-au invitat la nicio tombolă.

 

Premiile de la ediția „Pasiunea de Crăciun” decembrie, 2014
Premiile de la ediția „Pasiunea de Crăciun” decembrie, 2014

Astfel, vei avea șansa să câștigi unul din cele 10 premii ale evenimentului – vinuri autohtone de calitate.

 

Vernisajul Vinului „Buchet de primăvară” va avea loc pe 23 aprilie, ora 18:00, la Palatul Republicii. Mai ai șansa să procuri bilete de pe iTicket sau la eveniment, însă în limita stocului disponibil.

Echipa #diez îți dorește să ai parte de un Vernisaj primăvăratic deosebit!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine