(video) Piesa-tribut lui Paul Walker este cea mai ascultată din coloana sonoră „Furios și Iute 7”

furios
Foto:PC: hype.my

Piesa „See You Again” de Wiz Khalifa, tribut pentru Paul Walker, a bătut două recorduri pe Spotify – cel al celei mai ascultate piese timp de o zi și timp de o săptămână.

„See You Again” este un tribut actorului decedat la vârsta de 40 de ani, dedicat vieții și carierei sale în franciza „Furios și Iute”. Piesa a avut peste 4,2 milioane de streamuri pe 13 aprilie și 21, 9 milioane de streamuri între 6 și 12 aprilie pe Spotify, detronând-o pe Ellie Goulding cu imnul său pentru „Cincizeci de umbre ale lui Gray” cu doar 2,9 milioane de streamuri pe 20 februarie. Pe YouTube, piesa are peste 52 de milioane de vizualizări, anunță Mashable.

Trackul lui Wiz Khalifa, o colaborare cu Charlie Puth, este inclus în lista soundratckurilor oficiale ale filmului „Furios și Iute 7”, care marți a debutat drept albumul numărul 1 în chartul Billboard 200.

Succesul piesei a fost în mare parte asigurat de includerea sa în scena finală, unde este prezent actorul Paul Walker. De asemenea, Vin Diesel, colegul de platou și prieten apropiat al actorului a accelerat succesul trackului, interpretându-l recent într-un interviu și la MTV Movie Awards pe 12 aprilie.

Amintim că Walker a decedat într-un accident de automobil în noiembrie 2013 în localitatea Santa Clarita, California.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine