10 evenimente care dau culoare zilei de joi, 16 aprilie

large
Foto:PC: weheartit.com

Ziua de joi promite a fi una foarte activă, iar noi te îndemnăm să fii la fel și să mergi la cele mai interesante evenimente ce vor da viață Chișinăului azi. Iată recomandările noastre.

#1. Offline Speedcubing de Paști

event 2

Acum, că aveți puțin timp liber în vacanța de Paști, puteți participa la un offline organizat la etajul 4 al centrului comercial Shopping MallDova cu scopul de a vă dezmorți degetele după iarna rece și friguroasă cu un Cubic Rubik. Evenimentul începe la ora 14:00. Detalii aflați de pe Facebook.

 

#2. The earth laughs in flowers

event1

Cu ocazia celei de-a 27-a ediții GYSD (Global Youth Service Day), absolvenții programului FLEX te așteaptă cu un atelier de creație-reciclare la American Resource Center (str. Alexei Mateevici 75). Timp de două ore veți crea diferite modele de flori (narcise, orhidei, maci, etc.) pe care le veți aranja frumos în ghivece reciclate. Evenimentul începe la 14:30. Pentru detalii, accesați și pagina de Facebook.

 

#3. Vernisajul expoziției „Vederi ale timpului”

event 4

De la ora 15:00 puteți merge la expoziția „Vederi ale timpului”. 51 lucrări de grafică realizate de István Orosz, Líviusz Gyulai și Marcell Jancoviks, reprezentanți notorii ai artei maghiare contemporane, sunt expuse acolo. Evenimentul are loc la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Detalii – pe Facebook.

 

#4. Codo Egg Hunt

event 5

Marea goană după ouăle de Paște începe la ora 16.00, în Parcul Dendrariu, unde puteți deveni EGGsploratori de comori ascunse. Vă așteaptă multă distracție, o doză bună de zâmbete și emoții pozitive. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#5. Lansare de carte

event 6

Începând cu ora 17:00 vino la Propaganda Café pentru o lansare de carte. Cunoaște poemele Aureliei Borzin în cartea „De-ale vețuitoarelor”. Detalii despre evenimente aflați pe pagina de Facebook.

 

#6. Spectacolul Paiațe

event 7

Petrece seara la Teatrul de Operă și Balet cu un spectacol de excepție – Paiațe de Ruggiero Leoncavallo. Spectacolul începe la ora 18:00. Pentru detalii, accesează pagina de Facebook.

 

#7. Chisinau Toastmasters Meeting

event 8

Cei de la Toastmasters te invită la o nouă sesiune de discursuri. Vino să-i asculți și să te lași inspirat. Evenimentul are loc în sediul Uniunii Scriitorilor, str. 31 August, nr. 98, intersecție cu str. P. Movilă. Mai multe despre eveniment aflați pe Facebook.

 

#8. DevOps Dock#2

event 9

La Summit Events and Conference se desfășoară a doua ediție a atelierelor DevOps Dock. Dacă vrei să participi trebuie să știi că evenimentul începe la 19:30. Detalii poți afla și de pe Facebook.

 

#9. Old school – Rock-n-roll party

event 10

Începe să miroasă a weekend, iar la Albion deja se dau startul petrecerilor. De la 20:00 vino pentru o petrecere în stil rock-n-roll. Mai multe despre eveniment aflați de pe Facebook.

 

#10. Little Friday. Hai la Borș

event 3

În sfârșit, după aproape un an, la Spălătorie se va servi iar Borș – fierbinte, bun și foarte zghihuitor. Irina Borș și muzicuța ei vă așteaptă de la ora 21:00. Detalii vedeți și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine