FLEX te așteaptă la un atelier de creație-reciclare cu ocazia Global Youth Service Day

52848e244523c653428477067be9d1d8
Foto:Atelier de Global Youth Service Day

Joi, 16 aprilie, ora 14:30, absolvenții programului FLEX organizează un atelier de reciclare-creație, în cadrul Centrului American de Resurse. Activitatea este dedicată celui mai mare eveniment de voluntariat din lume – GYSD (Global Youth Service Day).

Cunoscutul pictor francez Henri Matisse spunea: „Există întotdeauna flori pentru cei care doresc să le vadă”. În special când e luna aprilie în calendar! Cu ocazia celei de-a 27-a ediții a GYSD, absolvenții programului FLEX (FLEX Alumni Community in Moldova) te așteaptă cu un atelier de creație-reciclare la ARC ( American Resource Center).

Timp de două ore ei vor crea diferite modele de flori (narciși, orhidei, maci, etc.) pe care le vor aranja frumos în ghivece reciclate. Așa că dacă ai o pereche de adidași sau un ceainic pe care te gândeai să-l duci la gunoi, în febra curățeniei de Paști, absolvenții vin cu o alternativă eco pentru această poveste. Din partea lor asigură materiale de creație și biscuiți gustoși. Intrarea la eveniment este gratuită, dar înscrierea e necesară. O faceți aici.

Înființat în anul 1988, GYSD mobilizează milioane de tineri din jurul lumii, pentru îmbunătățirea comunităților din care fac parte. Acesta este cel mai mare eveniment de voluntariat din lume și singurul dedicat contribuțiilor pe care le fac copiii și tinerii, timp de 365 de zile.

ARC este un loc minunat care facilitează activități interesante pentru toată lumea. Adițional ei mai au o bibliotecă impresionantă și o colecție de DVD-uri cu cele mai tari filme. Toate în limba engleză! Ca să aflați mai multe despre Centru și activitățile organizate puteți da Like la pagina lor oficială de Facebook.

Iar aici o serie de poze pentru inspirație:

 

Original-Nancy-Ondra_unique-container-gardens-cans_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960
PC: Original Nancy Ondra
Original-Nancy-Ondra_unique-container-gardens-hats_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960
PC: Original Nancy Ondra
Original-Nancy-Ondra_unique-container-gardens-shoes_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960
PC: Original Nancy Ondra
Original-Nancy-Ondra_unique-container-gardens-tea_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960
PC: Original Nancy Ondra

 

PC: Original Nancy Ondra
PC: Original Nancy Ondra
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine