(video) Incendiu în dimineața Paștelui într-o biserică din capitală

Incendiu-pompieri
Foto:PC: radioiasi.ro

În acestă dimineață, în clopotnița bisericii Sfântul Dumitru din sectorul Botanica al capitalei, a izbucnit un incendiu.

Pompierii au fost solicitați în acestă dimineață pentru a lichida un incendiu care a izbucnit în biserica Sfântul Dumitru din bulevardul Traian, nr. 3, municipiul Chișinău.

04:47 – Serviciul 901 a fost solicitat pentru a stinge incendiul din clopotnița bisericii. Trei autospeciale de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru a lichida arderea.

05:17 – Incendiul a fost localizat, fără ca acesta să se răspândească. În urma arderii a fost afectată suprafața de 12 metri pătrați a clopotniței. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Oamenii au fost evacuați din biserică, iar ordinea publică în preajma locașului a fost menținută de angajații Inspectoratului de Poliție ai sectorului Botanica.

05:35 – Incendiul a fost lichidat complet.

Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite de Laboratorul experimental antiincendiar al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine