Peste 2.000 de polițiști vor asigura ordinea publică în țară în timpul activităților organizate de Paște

IMG_2243
Foto:PC: ZDG

Peste 2.000 de poliţişti vor fi la datorie cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale. Activităţile vor fi desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, poliţişti, pompieri, angajați ai Poliției de Frontieră, ai agențiilor de pază și ai organizațiilor obștești, militari ai trupelor de carabinieri se vor afla în stradă în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor sfinte sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

La fel, circa 700 de inspectori de patrulare vor supraveghea și asigura securitatea circulației rutiere pe traseele țării pentru a preveni comiterea accidentelor rutiere și a altor ilegalități.

Totodată, începând de sâmbătă seara, ora 17:00 și până la încheierea Serviciului Divin, se va interzice parcarea autovehiculelor în apropierea Catedralei Nașterea Domnului din Chișinău.

Pentru a evita crearea ambuteiajelor, evitați:
– str. A. Pușkin, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Columna;
– str. Mitropolit Gavriil B. Bodoni, porțiunea de drum cuprinsă între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Columna;
– str. Columna, tronsonul cuprins între străzile G. B. Bodoni și A. Pușkin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine