De Paște poartă ținute în culori pastelate și unice

easter main
Foto:PC: equinceanera.com

Chiar de este o sărbătoare religioasă și o tradiție de familie, de Paște fiecare fată trebuie să fie frumoasă, purtând ținute modeste și accesorii ce nu sar în ochi prin extravaganța lor.

Iată de ce echipa #diez, cercetând și citind diverse sfaturi de pe cele mai pretențioase bloguri, a făcut o selecție a pieselor vestimentare și a accesoriilor pentru a fi casual, dar chic de Paște.

#1. Culorile pastelate sunt un must, dar nimeni nu a anulat culorile calme, unice și „gustoase”. Fie că pleci la un serviciu religios, ai activități prin casă, aștepți oaspeți sau mergi la un egg hunt, de Paște se poartă culori pastelate, precum albastru, roz pal, un gri mai interesant, sau un bleu-marin, un model de design mai simplu, în rânduri sau pătrățele.

Îmbracă cămăși modeste, fuste maxi în culori unice sau rochii cu print floral. Bărbații, în dependență de activități, pot îmbrăca tricouri și cămăși în culori unice, cardigane gri, pantaloni de culori mai deschise.

 

PC: Colaj #diez
PC: Colaj #diez

 

#2. Accesoriile trebuie să fie simple, dar adaptate cu gust la ținuta ta. Te îndemnăm să porți brățări unice, care nu zgârie nici privirea, nici pielea. De asemenea, poartă coliere de un design mai simplu, scurte, cu simbolistică primăvăratică. Gențile pot fi, de asemenea, în culori unice sau de un print floral, în dependență de dimensiuni și ținută. Bărbații pot purta curelușe de un design simplu, nesofisticat.

 

PC: Colaj #diez
PC: Colaj #diez

 

#3. Încălțămintea o adaptezi atât timpului de afară, cât și activităților tale. Balerinii sau sandalele sunt destinate plimbărilor. Ghetele și espadrilele sunt destinate activităților prin jurul casei sau la frigărui.

 

PC: Colaj #diez
PC: Colaj #diez

 

Ei bine, acestea sunt doar câteva hinturi găsite prin numeroasele bloguri de modă. Deja fiecare din voi, dragii noștri cititori, decide ce îmbracă în dependență de activități.

Echipa #diez vă urează un Paște fericit și o celebrare frumoasă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine