5 motive de ce trebuie să dezvolți obișnuințele tale împreună cu BETTERY

bettery-proiect-jci

Proiectul BETTERY, organizat de JCI Chișinău, este în plin proces de înregistrare a participanților. Până în acest moment, au aplicat peste 100 de tineri dornici de a deprinde noi obișnuințe și a deveni mai buni.

De ce aplică tinerii la BETTERY, aflăm de la câțiva traineri și speakeri ai proiectului:

mihai-stipanovMihai Stipanov, agenda manager BETTERY, antreprenor:

Campionii nu fac lucruri extraordinare. Ei fac lucruri simple fără măcar a se gândi la ele. Atât de rapid, încât pentru ceilalți este un miracol. Adevărul este că noi toți putem să avem performanță în diferite domenii dacă transformăm o anumită activitate în deprindere. Aceasta poate fi învățată eficient cu ajutorul unui procedeu simplu, lucru care îl vom învăța în cadrul proiectului BETTERY.

Cel mai fascinant este că o deprindere pozitivă, de exemplu joggingul (alergare ușoară), declanșează un set de alte îmbunătățiri în organism și viața noastră, cum ar fi alimentarea corectă, evidența timpului, productivitatea înaltă, chiar dacă inițial ne-am concentrat doar pe o deprindere cheie – jogging.

 

lilia-ojovan - CopyLilia Ojovan, prezentatoare TV:

Obișnuințele ne formează ca personalitate. Personal, consider importante obișnuințe precum trezitul dimineața devreme, învățarea la fiecare trei luni a unui hobby nou, precum împletirea, cântatul la pian, grădinăritul ș.a. La BETTERY veți putea alege obișnuințele pe care doriți să le dezvoltați și să lucrați asupra lor. Obișnuințele bune te îmbogățesc ca persoană și îți dau poftă de viață.

 

 

ilie-dercaciIlie Dercaci, professional trainer (www.iliedercaci.com), președinte Top Toastmasters Club Chișinău:

Marea diferență dintre oamenii bogați și oamenii săraci o fac obiceiurile. E important să avem cât mai multe obiceiuri de succes. Să aflați care sunt acestea și cum le putem forma prin activități practice, vă poate ajuta BETTERY. Dacă vrei o schimbare de succes, acum e momentul să aplici!

 

 

sergiu-soltanSergiu Soltan, JCI Moldova, 2012 President, antreprenor:

Cunoștințele neaplicate sau netransformate în obișnuințe nu aduc aproape nici o valoare pentru viața noastră. Toți acționăm în baza obișnuințelor. Diferența între oamenii de succes și ceilalți este că cei de succes le conștientizează, le schimbă, le dezvoltă, iar majoritatea nu o fac. Obișnuințele potrivite reprezintă cheia succesului pentru orice persoană.

 

 

sergiu-mateiSergiu Matei, JCI Moldova, 2013 President, antreprenor:

Pentru a dezvolta și a menține o deprindere bună e necesară voința. Despre puterea voinței se vorbește destul de puțin, însă aceasta este o calitate decisivă în deprinderea unei obișnuințe de succes. La BETTERY, participanții vor afla ce este puterea voinței, cum o putem dezvolta prin activități practice și cum o putem utiliza pentru a obține un echilibru în viață.

 

Dacă ai vârsta cuprinsă între 21 și 30 de ani și îți dorești o schimbare, atunci aplică la BETTERY până la data de 9 aprilie, ora 23:59, pe www.bettery.md. Mai multe detalii despre proiect găsești în interviul acordat echipei #diez de membrii BETTERY.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine