Liceul Teoretic „Orizont” a învins la cea de-a șaptea ediție a Cupei Liceelor

phi
Foto:Echipa Phi, reprezentantă a Liceului Teoretic „Orizont” și învingătoarea în clasamentul echipelor, PC: Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Duminică, 5 aprilie, a avut loc noua Cupă a Liceelor, unde echipele cu cei mai buni elevi ai diferitelor instituții de învățământ liceal din capitală și din afara ei, s-au întrecut la capitolul cunoștințe.

În 2015, atât în clasamentul detaliat al echipelor, cât și al liceelor, faima Cupei în acest an o vor duce echipe din Liceul „Orizont”. Amintim că echipele Liceului „Mircea Eliade” trei ani consecutiv învingeau în cadrul Cupei Liceelor. Ștafeta a fost preluată de trei echipe din cadrul Liceul Teoretic „Orizont”, echipa cu cel mai mare punctaj fiind „Phi”.

Astfel, clasamentul detaliat pe echipe este:

echipe
PC: cuc.md

 

Clasamentul detaliat pe instuții este:

instituții
PC: cuc.md

Potrivit datelor, din 31 de echipe înregistrate, s-au prezentat 29 de echipe în cadrul competiției de duminică, acestea reprezentând 19 licee din capitală și din alte 5 localități: Anenii Noi, Ștefan Vodă, Mereni, Tighina și Puhăceni.

Urmărește #diez pentru a citi cele mai interesante întrebări din acest an. Între timp, vizitează articolul cu 14 cele mai ingenioase întrebări de la Cupa Liceelor 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine